Hvorfor vælger så mange virksomheder Umbraco CMS?

Umbraco er utrolig populært. På verdensplan har over 500.000 virksomheder og organisationer valgt at bruge platformen. Men hvorfor er Umbraco blevet det foretrukne CMS?

Umbraco kan rumme alle virksomheder, store som små og uafhængig af branche. Derfor er det et system, der kan tilgodese alle behov, krav og ønsker, både når det kommer til design, frihed og yderligere udvikling.

 

Ingen virksomheder føler sig derfor låste i Umbraco CMS. Udviklere kan selv kode sig frem til det layout, der passer til den enkelte identitet, og har du ikke de kompetencer inhouse, er der masser af hjælp at hente.

 

Umbraco er nemlig et Open Source System. Derfor sidder der altid dygtige udviklere klar til at hjælpe - og det samme inden for Umbraco’s eget supportsystem.

 

At Umbraco er en Open Source platform betyder, at CMS systemet som noget helt centralt er stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. 

Kontakt

Et dansk udviklet system

Umbraco bruges allerede nu i vidt forskellige brancher i alle størrelser og kompleksiteter.

 

Derfor kan Umbraco også anvendes til ALLE former for webløsninger - og har du behov for noget mere, noget vildere og noget mere vovet, så kan der både tilkøbes og udvikles yderligere moduler.

 

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework, og så er det også et gratis system at downloade. Det er udviklet i programmeringssproget C# og indeholder derfor både frameworks og applikationer, som udføres via platformen, Microsoft Windows. 

5 simple grunde til at virksomheder vælger Umbraco CMS

1. Det er en populær platform

2. Det er en brugervenlig platform

3. Der er et stærkt fællesskab

4. Det er mobilvenligt

5. Det er gratis

 

5 avancerede grunde til at virksomheder vælger Umbraco CMS

1. Adgang til hurtig udvikling

2. En logisk struktur

3. Et fleksibelt system

4. Utallige udvidelser

5. Søgemaskineoptimeret og Google-venligt

10 grunde til at virksomheder vælger Umbraco

Her får du de 10 største grunde til, at virksomheder indenfor forskellige brancher og af forskellig karakter har valgt at bruge Umbraco CMS.

 

 

1. En populær platform

 

Der er især én grund til, at Umbraco CMS, er så populært - og det er social proof. Hvis først et stort antal virksomheder har sagt godt for platformen, så vil der hurtigt være andre, der følger efter.

 

 

2. Brugervenlig

 

Med Umbraco CMS har Content Management aldrig været lettere. 

Du kan derfor nemt skrive dit indhold som fx blogindlæg, sætte det flot op og endda planlægge udgivelsen, så det sker, når det passer dig bedst. Og du kan faktisk også sætte andre brugere til at godkende dit indhold, før det publiceres. 

 

Umbraco gemmer altid alle tidligere versioner af dit arbejde, og derfor skal du ikke frygte forfærdelige fejl - du kan nemlig altid komme tilbage. Det samme gælder, hvis du kommer til at slette fx en side. 

 

Og så får du også et mediebibliotek, i hvilket du kan gemme alle dine billeder og dokumenter og let finde dem frem, når du skal bruge dem. Og opdaterer du fx ét billede ét sted, vil ændringen slå igennem alle de steder, hvor billedet er brugt - det er skisme smart!

 

Ofte er det derfor muligt for enhver i en virksomhed at bygge nye landingssider og oprette samt redigere indhold - der er derfor ikke behov for en erfaren udvikler.

 

 

3. Et stærkt fællesskab

 

Når du vælger en Umbraco platform, bliver du straks en del af et større fællesskab, der består af både brugere og udviklere. I vidensdeler om systemet, og derfor kan du hurtigt få hjælp, hvis du oplever udfordringer.

 

 

4. Hurtig udvikling

 

Med Umbraco foregår alt hurtigt og let, og derfor kan du indenfor kort tid have dit website i luften. Der er derfor mange timer sparet i forhold til så mange andre løsninger.

 

 

5. Logisk struktur

 

I Umbraco er alt organiseret overskueligt, og derfor kan du let finde de rigtige indholdselementer. Alt figurerer derfor meget intuitivt - uanset din erfaring med CMS systemer.

 

 

6. Fleksibelt CMS

 

Du er ikke begrænset i Umbraco, og derfor vil du ikke møde nogle låste rammer og templates, som det ofte gør sig gældende i andre CMS systemer. Og netop derfor er systemet velegnet til såvel store som små projekter - alt er skalérbart. 

 

 

7. Mobilvenligt CMS

 

Alle sider og typer af indhold kan figurere responsivt. Derfor vil alt også se pænt ud på den mobile visning - og det er noget, der i dag er MEGET vigtigt, idet de fleste af os tilgår et website via vores smartphone.

 

 

8. Det er gratis

 

Umbraco bruger en Open Source MIT License, og det betyder, at du gratis kan downloade systemet og burge det i den tilstand. Det betyder dog også, at du bliver givet en tom skal, som du selv skal fylde med dit indhold. 

 

 

9. Utallige udvidelser

 

Er du interesseret i udvidelser, kan du købe licens. Du kan derfor gøre lige præcis det, du vil med den gratis MIT license, men du kan også gøre brug af tillægsprodukter, som kræver, at du punger op - dog til fornuftige priser.

 

 

10. Søgemaskineoptimeret og Google-venligt

 

Vi ved alle, hvor vigtigt det er at have styr på SEO både for din egen skyld ift. din ønskede online succes, men også så dit website er bedre for dine brugere. Her spiller den visuelle identitet også ind, idet du rent teknisk også skal have det optimale ud af din marketingindsats.

Har du spørgsmål?

Michael Almstrup
Direktør