UMBRACO CMS

Umbraco er for dem, der har brug for 100 procent styring med deres egen platform. Som enten har kompetencen til at vedligeholde eller ressourcen til at outsource den del.

En løsning der taler for sig selv

 

Med Umbraco får du et CMS, der er kendt for sin brugervenlige backend. Du ejer selv løsningen, og derfor kan du frit vælge både driftsløsning og udviklingshus.
Umbraco er open source, og med et udviklingsforum på over 200.000 medlemmer taler løsningen næsten for sig selv.

MCB hjælper dig gerne med at udvikle funktionaliteten på din Umbraco løsning, så den kommer til at stemme overens med dine unikke behov. Det handler nemlig om at have en hjemmeside, der rammer plet.

20 års erfaring med websites

 

MCB har leveret både websites, komplekse integrationer, e-commerce-løsninger, selvbetjeningsløsninger, multisite løsninger, internationale løsninger med sprogversioneringer og mange andre løsninger, der netop baserer sig på .net teknologien.


Dertil kommer vores egen e-commerce platform, som også er baseret på .net teknologien. Denne bruges som CMS og back office for hele e-commerce-setuppet hos vores kunder, der tæller nogle af Danmarks største e-handelsvirksomheder. Vi har derfor et stort erfaringsgrundlag, og det er din sikkerhed for en funktionel løsning, der kan løse selv de mest komplekse behov.

Fordelene ved Umbraco

 

Fordelene ved Umbraco er mange og der kunne skrives lange stile omkring disse.
Men de funktioner vores kunder er mest glade for på Umbraco er fremhævet her under og den store stil omkring funktionerne kan du læse lige her.

04

Adgang til mange funktioner og stort netværk.

Rigtig mange udviklere arbejder i Umbraco. Derfor har du adgang til mange features og funktioner, ligesom der hele tiden udvikles nye - både gratis og som tilkøb.

02

Høj brugervenlighed

Umbraco bruger Microsofts .NET-framework, og derfor vil f.eks. Windowsbrugere lære at begå sig i Umbraco ret hurtigt. Med Microsofts kodesprog er det også let at integrere din løsning med de systemer, der er på markedet i dag.

monitor

Let at vedligeholde

Det er let at vedligeholde og har stor designfrihed. Som opensource har du selv styringen med, hvordan hjemmesiden skal opbygges. Og som CMS har Umbraco en letforståelig opsætning.

01

Frihed på alle fronter

Du har fuldstændig valgfrihed med, hvem der skal udvikle og ‘hoste’ dit website. Du styrer selv sammensætningen af leverandører - og du er uafhængig af dem og kan frit flytte din løsning over til andre, hvis du skulle få brug for det.

50 dedikerede medarbejdere

Vi hjælper både private og offentlige virksomheder med at få mest ud af at være online.


Derfor er vi din samarbejdspartner gennem alt lige fra digital strategi til drift og overvågning af din vigtigste kanal til kommunikation med både eksisterende og potentielle kunder - din hjemmeside!

Topas
ZBC
Designeyeweargroup
Funch Nielsen

Umbraco + redaktøren = kærlighed

Umbraco er et fuldkomment system til indholdsstyring, som giver god mulighed for tilpasning af systemet direkte til den enkeltes behov. Derfor er det særligt relevant til både større og mere komplekse løsninger, idet det giver en stor fleksibilitet til at køre kampagner og applikationer. 

 

Med Umbraco CMS har Content Management derfor aldrig været lettere. 

 

Ofte er det derfor muligt for enhver i en virksomhed at bygge nye landingssider og oprette samt redigere indhold - der er derfor ikke behov for en erfaren udvikler.

Du kan som redaktør nemt skrive dit indhold som fx blogindlæg, sætte det flot op og endda planlægge udgivelsen, så det sker, når det passer dig bedst. Og du kan faktisk også sætte andre brugere til at godkende dit indhold, før det publiceres. Derfor er det altid sikret, at det hele spiller til u.g.

 

Umbraco CMS er derfor utroligt brugervenligt, hvorfor du får en intuitiv og logisk brugergrænseflade. Den er let at finde rundt i, idet den bygger på en række indholdskomponenter, du kan benytte dig af for at gøre brugeroplevelsen på den enkelte side helt unik. Du kan derfor specialdesigne hver side, som det passer dig og dermed bevare din identitet over hele paletten.

 

Umbraco gemmer altid alle tidligere versioner af dit arbejde, og derfor skal du ikke frygte forfærdelige fejl - du kan nemlig altid komme tilbage. Det samme gælder, hvis du kommer til at slette fx en side. 

 

Og så får du også et mediebibliotek, i hvilket du kan gemme alle dine billeder og dokumenter og let finde dem frem, når du skal bruge dem. Og opdaterer du fx ét billede ét sted, vil ændringen slå igennem alle de steder, hvor billedet er brugt - det er skisme smart!

 

Umbraco CMS håndterer desuden let flere sprogversioner. Med bare nogle få klik kan du kopiere hele grundstrukturen til andre sproglag, hvilket sparer dig for meget arbejde. Du skal nemlig kun fokuserer på selve oversættelsen af det tekstlige indhold, mens design og layout forbliver en del af grundstrukturen.

 

Med Umbraco CMS får du derfor en stærk visuel identitet på tværs af landegrænser.

 

 

 

MCB er certificeret Umbraco udvikler

Skal vi få dit projekt i luften?

Bo Hedegaard
Direktør, Partner

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

Luxoliving

Sinnerup

DK-CAMP