Umbraco priser

Umbraco CMS er gratis at downloade og i 14 dage kan du også gratis teste både Umbraco Cloud og Umbraco Uno. Find det abonnement der passer til dine behov.

Kom gratis i gang med Umbraco

Umbraco er et dansk udviklet Open Source Content Management System (CMS), der er bygget på Microsofts .NET Framework. Og derfor er systemet gratis at downloade. Du skal bare installere, konfigurere og selv hoste dit nye websted.

Umbraco er nemlig stærkt støttet af et aktivt netværk af udviklere over hele verden samt en kommerciel organisation, der yder professionel support. Og det betyder, at der ikke er nogle dyre licenser, du skal forholde dig til.

 

Netværket bidrager med både gratis og kommercielle udvidelser til Umbraco, og det gør platformen mere fleksibel og let at tilpasse efter specielle og unikke behov. 

 

Umbraco bruger desuden en MIT License, og det betyder, at du gratis kan bruge systemet i den tilstand.


Det betyder dog også, at du bliver givet en tom skal, som du selv skal fylde med indhold.
Og for 98% af de personer der søger en stærk hjemmeside, kan det være problematisk.
Du bør derfor medregne udgifter til bl.a. oprettelse af indhold, layouts, design og måske også special-udvikling.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

tumbsup

SLA-aftale

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Når du har en SLA-aftale med os, vil vi analysere, diagnosticere og løse problemerne for dig - hurtigt, så dit websted igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

icon

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Umbraco, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Umbraco løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre til en god pris.

Vælg mellem 4 forskellige abonnementsløsninger

1. Umbraco CMS: Gratis (hosting er ikke inkluderet)

2. Umbraco Cloud: Fra $39 pr. md. (hosting er inkluderet)

3. Umbraco Uno: Fra $39 pr. md. (hosting er inkluderet)

4. Umbraco Heartcore: Fra $39 pr. md. (hosting er inkluderet)

Umbraco Forms

Umbraco Forms er et Umbraco add-on, der giver dig en nem mulighed for at opbygge kontaktformularer, tilmeldingsformularer, kundeformularer, spørgeskemaer og lign. Du kan både gøre brug af en simpel formular eller en multi-step formular. Og de kan alle integreres med 3. parts systemer.

Du kan tilkøbe Umbraco Forms for $219 pr. domæne.

Skal jeg vælge Umbraco CMS, Umbraco Cloud eller Umbraco Uno?

Det handler om at tage det rette valg. Her får du et overblik over forskelle på de 3 muligheder:

Umbraco CMS

Umbraco CMS er en fordel for dig, der ejer mere end én hjemmeside, idet du kan gøre brug af Multiple Site Management. Du kan altså køre flere hjemmesider fra blot én Umbraco installation. Og det er penge, der er sparet. Derudover får du et responsivt design, der bl.a. gør din side mobilvenlig.

 

Skaber du content, er Umbraco CMS nemt at bruge via det enkle og logiske interface. Det er derfor intuitivt at finde rundt og nå frem til det ønskede resultat. Du kan bl.a. bruge et mediebibliotekt til overskueligt at håndtere billeder, PDF’er mm. Og så kan du planlægge dit content, så du får en automatisk offentliggørelse, når det passer dig. Det er effektivt og mindre ressourcekrævende.

 

For dig der udvikler og designer, er det essentielt, at der findes integrationer til andre forretningssystemer, der er API’er, som er nemme at bruge via en udvikleradgang, og der er en designfrihed, der ikke begrænser dig i dine drømme. Du er derfor ikke låst i din frontend udvikling, og derfor kan du give den gas som kreativ sjæl.

 

Umbraco Cloud

Umbraco Cloud rummer alt fra Umbraco CMS - og mere til.

 

Umbraco Cloud er din mulighed for at samle driften af dit CMS i Skyen, idet alle dine Umbraco-installationer bliver placeret i én ekstern serverpark hos Microsoft Azure. Det betyder, at du slipper for bekymringer med opsætning af server, performance, pladsforbrug, sikkerhedsopdateringer, opgraderinger osv.

Derfor skal du heller ikke tænke på webhoteller eller servere hos hostingudbydere, når du skal opgradere dit Umbraco CMS, operativsystemer eller server hardware og sørge for backup samt sikkerhed

 

Med Umbraco Cloud får du også SSL, nem bruger- og domæneadministration og powertools, så du kan administrere dit site via PowerShell.

 

Umbraco Uno

Umbraco Uno er en no-code platform, der er en integereret del af Umbraco Cloud, hvorfor alt dit indhold altid vil være gemt i Skyen via Microsoft Azure.

Det giver dig en ekstra række af muligheder for at oprette projekter. Bl.a. får du præ-udfyldt indhold i form af et eksempel-website med widgets, en CMS Saas-tilgang er standard og brugerdefineret kode samt back end-indstillinger der er deaktiverede.

 

Derfor er Umbraco Uno det perfekte valg til redaktører, designere og marketingfolk, som ikke nødvendigvis har erfaring med programmeringssproget, C#. En grundlæggende HTML-forståelse er dog nyttig.

 

Og alt bliver selvfølgelig opdateret - helt automatisk, så dit Umbraco site altid har de nyeste sikkerheds- og fejlrettelser. Umbraco Uno er nemlig et ægte SaaS-produkt med stor fokus på service. 

 

Umbraco Uno er derfor også bygget med funktioner, der støtter dine SEO-behov, så du altid fremstår bedst muligt - uanset hvor dine brugere finder dig.

Skal vi hjælpe dig med at vælge abonnement?

Udfyld formularen nedenunder. Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Michael Almstrup
Director