Vedligehold af din Umbraco platform

Vedligehold af dit Umbraco site er afgørende for brugeroplevelsen. Og derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du bedst muligt plejer CMS systemet, så det lever op til dine forventninger.
umbraco_gold_isae

Sådan vedligeholder du din Umbraco platform

Det er vigtigt hele tiden at opdatere din Umbraco platform, så den følger de nyeste tendenser og indeholder de bedste features - sådan sikres den bedste brugeroplevelse.

 

Der findes en lang række forskellige CMS-systemer som Umbraco - og hver af dem har sine fordele og ulemper. Men selvom de er så milevidt fra hinanden fx ift. funktionaliteter, så har de alle én vigtig ting til fælles.

Nemlig behovet for vedligehold og eventuel opdatering af integrationer.

 

Af samme årsag er det nødvendigt, du kender til de bedste fremgangsmåder til at vedligeholde og pleje din Umbraco platform. På den måde kan du sikre, at den altid yder sit bedste både for dig og dine brugere.

 

 

Kontakt os nu

Din Certified Umbraco Partner

Vi er din Certified Umbraco Gold Partner og Umbraco Commerce Partner. Og i vores Umbraco team finder du en mangeårig Umbraco MVP.

 

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

umbraco_gold_plus_isae

 

 

Kontakt os nu

Vores services

seo

SEO-tjek

MCB kan hjælpe dig med regelmæssige SEO-tjek på din Umbraco platform, så dit website får en bedre placering og brugervenlighed.

sync

Opgradering af Umbraco versioner

Hvis du har en af de ældre versioner af Umbraco, så sidder vores eksperter klar til at hjælpe dig med at migrere dit website til den nyeste version.

Tilmeldingsfrist

Hastighedstjek

Hos MCB er vi eksperter i at tjekke hastigheden på dit Umbraco website, så du med forbedret hastighed kan leve op til Googles algoritmer.

tumbsup

WCAG-tjek

Hos MCB finder du eksperter, der står klar til at rådgive dig i, hvordan dit Umbraco site lever op til loven om webtilgængelighed efter de gældende bestemmelser i WCAG 2.1.

tools

Sikkerhedstjek

Sikkerhedsproblemer skyldes ofte manglende vedligehold og opdateringer på. I vores Umbraco team sidder eksperter, som kan foretage dybdegående sikkerhedstjek af dit site.

export

Implementering af tredjepartsværktøjer

Vores udviklere kan problemfrit implementere tredjepartsværktøjer til Umbraco. Med vores omfattende viden om Umbraco kan vi skræddersy løsninger, der passer dine behov.

Mød dit Umbraco team

Morten

Morten Overgaard Mønsted

Project Manager & Frontend Developer
Mathias

Mathias Givskov Hansen

Tech Lead
Bjarne Fyrstenborg

Bjarne Fyrstenborg

Developer, Umbraco MVP
Jesper Ransborg

Jesper Ransborg

Front-end Developer
Leif

Leif Pedersen

.Net Developer
Umbraco er en Open Source platform

Umbraco er en Open Source platform

Netværket bidrager med både gratis og kommercielle udvidelser til Umbraco, og det gør platformen mere fleksibel og let at tilpasse efter specielle og unikke behov - hvad end det er til ecommerce eller ej. Det er derfor din sikkerhed for at få et personligt udtryk, der passer på lige præcis DIN forretning

6 hurtige metoder til opdatering af dit Umbraco CMS

6 hurtige metoder til opdatering af dit Umbraco CMS

1. Brug altid den nyeste version af Umbraco

2. Tilføj nødvendige Umbraco pakker

3. Gennemfør regelmæssige SEO-tjek

4. Kontrollér dine formularer

5. Hold dit data synkroniseret

6. Tjek altid op på din hastighed

Det siger vores samarbejdspartnere

Social og Sundhedsskolen
Vi er selv meget uformelle, og det var også det, vi ledte efter i et burea. Det kan godt blive for stort ved bureauer, hvor der er mange græsgange. Så vi var ude efter noget uformelt, og hvor vi er i øjenhøjde med dem, vi taler med. Og det har vi oplevet hos MCB.

Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Tine, som altid har været nem at komme i kontakt med, og hun har lyttet til os og udfordret os.

MCB har været meget lydhøre og grebet vores ideer og ført dem ud i livet for os. Og de har gjort det på en måde, så det ikke føles som salg for enhver pris. Bo har flere gange har været meget ærlig, når løsninger og ideer ikke har kunne svare sig økonomisk for os. Og den ærlighed er vi glade for.

Tania Fogh Sørensen

KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER HOS SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN MIDT- OG VESTJYLLAND
Amukurs

Vi har med amukurs.dk skabt en fed løsning!

 

Portalen indeholder mange komplekse og tunge integrationer, som fungerer godt og samtidig er så optimerede, at det hele kan køre på en Umbraco Cloud løsning.

Morten Overgaard Mønsted

TECHNICAL PROJECT MANAGER HOS MCB

6 områder, du bør være særligt opmærksom på

Vi har sammensat 6 områder, du bør have fokus på til vedligehold og pleje af din platform.

 

1. Brug altid den nyeste version af Umbraco

En af de største fordele og dermed også styrker ved Umbraco er Open Source-samfundet. Det inkluderer mere end 200.000 aktive medlemmer og organisationer, der tæller alt fra tekniske nørder og udviklere til de, der er nysgerrig på mere læring. 

 

Samfundet har til hensigt at yde professionel support og opdatere værktøjer, og derfor er det også sikret, at Umbraco CMS opdateres regelmæssigt med de nyeste trends - og derfor kommer der selvfølgelig også nye funktioner til ved hver udvidelse, som du bør gøre brug af.

 

Derfor skal du altid sikre dig, at dit website kører på den nyeste version af Umbraco - også hvad angår design.


2. Tilføj nødvendige Umbraco pakker

Når du vil sikre, at dit website kører gnidningsfrit, kan du med fordel gøre brug af en lang række forskellige pakker, som kommer fra både Umbraco og det store Open Source community. 

 

Lige nu kan du gøre brug af over 1.200 gratis pakker og vælge mellem en lang række forskellige kategorier såsom CRM, sikkerhed, SEO osv. Sørg dog altid for, at de valgte pakker der er kompatible med den version af Umbraco, du benytter dig af.

 

3. Gennemfør regelmæssige SEO-tjek

Du skal altid holde dit website optimeret, og derfor er det en fordel at udarbejde en grundig SEO-plan, som hele tiden giver dig et overblik over din placering i diverse søgninger. På den måde er du også med til at forbedre dit websites ydeevne, du kan tjekke for sidefejl og meget andet.

 

Der findes en lang række forskellige SEO-værktøjer, du kan benytte dig af, og som gør det let og hurtigt for dig at tage dig af fx sidetitler, ødelagte sider, ødelagte interne links, tags, og hvad du ellers bruger som en del af dit indhold.

 

På den måde øger du ikke bare dit websites placering, du gør også din brugerflade mere brugervenlig.

 

4. Kontrollér dine formularer

Der kan være risiko for, at du har forskellige formularer liggende med handlinger på dit website, der ikke virker, som de skal. Umbraco Forms bruges til at indsamle den data og de oplysninger, du skal bruge for at forbedre dit site og den generelle brugeroplevelse, og derfor kan en manglende funktionalitet af dem føre til tabt data.

 

Du bør derfor altid holde øje med dine formularer og de oplysninger, du får ud af dem og opdatere dem, så de stemmer overens med din og brugernes oplevelser. På den måde bliver du også ved med at indsamle værdifuld data, der konstant forbedrer dit website.

 

5. Hold dit data synkroniseret

Hvis du kører dit Umbraco website i flere miljøer, er det vigtigt, at du holder dit data synkroniseret mellem dem. Det kan du gøre ved fx at kopiere alt data fra et miljø og indsætte ændringerne i et andet miljø - det er dog en smule tidskrævende. 

 

Derfor findes der heldigvis også værktøjer fra Umbraco som fx Umbraco Deploy, der kan gøre arbejdet en del lettere og hurtigere for dig.

 

6. Tjek hastigheden

Hastigheden er uden sammenligning det vigtigste element på dit website, når det kommer til den endelige brugeroplevelse. Hvis dit website er langsomt, vil det have en negativ indflydelse på Googles algoritme og andre søgemaskiner associeret med dit website.  

 

For en bruger, der lander på dit website fra den mobile visning, er det også vigtigt, at hastigheden er i top, idet denne i forvejen befinder sig på en brugerflade, der kan synes mere begrænset end den, som ses på en desktop-visning.

 

Tjek derfor altid op på hastigheden på dit Umbraco website og tag altid små skridt mod forbedringer.

 

 

Kontakt os nu

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Umbraco cases.

Ofte stillede spørgsmål til Umbraco vedligehold

Kræver Umbraco vedligeholdelse?

Som ethvert content management system (CMS) kræver Umbraco vedligeholdelse for at sikre, at dit websted fungerer optimalt og forbliver sikkert. Vedligeholdelse af Umbraco kan indebære opdateringer, sikkerhedsjusteringer, regelmæssig sikkerhedskopiering af filer og databasen, overvågning og support.

Vedligeholdelse af Umbraco er en kontinuerlig proces, der sikrer, at dit websted fungerer optimalt og er beskyttet mod sikkerhedstrusler. Ved at udføre regelmæssig vedligeholdelse kan du minimere risikoen for problemer og sikre en bedre brugeroplevelse for dine besøgend.

Hvad betyder Umbraco?

Umbraco er et CMS (Content Management System), der er udviklet til at hjælpe med opbygning og styring af indhold på websteder. Som CMS-navn symboliserer Umbraco ideen om at give beskyttelse og rammer til indholdsstyring på et websted.

Er Umbraco et CMS system?

Ja, Umbraco er et CMS (Content Management System). Det er en platform udviklet til at hjælpe med opbygning, administration og styring af indhold på websteder. Umbraco giver brugerne mulighed for at oprette og organisere indhold, administrere brugerrettigheder, tilpasse design og layout samt håndtere forskellige aspekter af et websted, herunder blogs, sider, billeder, videoer og meget mere.

Skal vi hjælpe dig med at vedligeholde dit Umbraco site?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director