Certificeret ActiveCampaign konsulent

Få dansk support fra din ActiveCampaign ekspert


Vi er en af Danmarks førende ActiveCampaign partnere og certificerede konsulenter. Og så tilbyder vi dig som kunde DANSK SUPPORT! Vi hjælper selvfølgelig også med opsætning, intro til programmet og flytning fra et tidligere mailsystem.Tre grunde til at vælge ActiveCampaign

ActiveCampaign er én samlet marketingplatform, der tilbyder et væld af muligheder, funktioner og features, og det kan virke uoverskueligt. Derfor bør du indledningsvist fokusere på tre vigtige funktioner, der kan give din e-mailmarketing et boost.Kampagner
Med ActiveCampaign kan du via en simpel designflade udforme flotte mails med stor frihed både grafisk og tekstligt. Du vælger derfor selv, hvor du vil placere alt fra tekst og billeder til links og HTML-koder. Du vælger også selv, hvem der skal modtage de enkelte mails, hvornår de skal udsendes, og hvad du vil bruge den data til, som du i løbet af din udsendelse opsamler bl.a. via tags, segmentering og kliks.
Automatiserede flows
‘Velkommen’, ‘Tabt kurv’, ‘Vi savner dig’. Og mange andre flows. Det kan være Interesseflows, ved interesse for fx en kategori eller et brand. Det kan være et Oprydnings-flow, der unsubscriber inaktive subscribers, så du ikke arbejder med forkert data. Det kan være et TrustPilot-flow. Det kan være Jubilæums-flows, der belønner tilbagevendende kunder. Og det kan være SÅ meget mere. Få mere inspiration her på siden.
Kundeservice
Når dine kunder handler online, får de ikke den service, som findes i de fysiske butikker. Derfor skal du sørge for at pleje dine loyale kunder ved at sende dem det indhold, de er interesserede i. Det gør du, ved at holde øje med hvordan de agerer på dit site og med dine mails samt belønne dem, når de fortjener det. Det giver dine kunder en bedre oplevelse, og derfor er der større sandsynlighed for, at de vender tilbage til din hjemmeside.Fun Fact
61% af de MEST succesfulde inden for e-mail marketing sender et automatiseret velkomstflow. Det gælder kun 26% af de MINDST effektive.Det siger vores kunder om ActiveCampaign

Vi hjælper i dag en lang række forskellige kunder med at opnå deres fulde potentiale med ActiveCampaign og Marketing Automation generelt. Vi har derfor stor erfaring med kunder inden for både B2B og B2C samt forskellige forretningsområder lige fra indretning, design og fritid til beklædning, dyreverdenen og medicinalindustrien.
"Jeg har efterhånden arbejdet med ActiveCampaign i et stykke tid. Jeg kom fra en tidligere løsning, hvor stort set alle funktioner samt layout blev opgraderet i ActiveCampaign. Selve "Create Campaign" delen er virkelig brugervenlig og nem at arbejde med samtidig med, at den giver mulighed for at tænke kreativt - intet er fastlåst, og man kan selv opbygge mailen visuelt. Det samme gør sig gældende for opbyggelse af automation flows - man bliver taget i hånden og fulgt på vej til den rigtige opsætning."

– Rikke Baunbæk, Ecommerce Manager, Goldentime“Active Campaign hjælper os ikke bare med at designe og udsende e-mailkampagner og nyhedsbreve til vores kunder. Hele automation flowet er meget veludviklet og sparer os for en masse tid, samtidig med at vi fastholder og engagerer vores kunder.”

– Louise Hansen, Marketing- og kommunikationsansvarlig, Fjeld&Fritid"Active Campaign et et fantastisk intuitivt e-mailsystem, hvor design og udformning af kampagner er så nemt, som man kender det fra Mailchimp. Desuden er mulighederne i Active Campaign næsten uanede, og ønsker man et kompleks automatisk setup, kan dette laves på en meget overskuelig og nem måde"

– Anders Juul Nielsen, E-commerce Chef, Helm

Skal vi også hjælpe dig?
Jeg er altid klar til en uforpligtende snak om dine muligheder

Annemette Lucas
Digital Marketing Konsulent

+45 60 16 14 94
arl@mcb.dk


Er ActiveCampaign noget for dig?

B2B eller B2C?
Stor, mellemstor eller lille virksomhed?
Bruger af et andet mail-program eller indehaver af en uudnyttet ActiveCampaign-konto?

Svaret er det samme. ActiveCampaign er for ALLE.

Uanset virksomhed kan du derfor opnå meget ved at have en veldefineret og gennemført strategi for din virksomheds e-mails markedsføring, der gennem velplanlagte kampagner og automatiserede flows kan generere flere kunder og engagere dine allerede eksisterende kunder. Det giver dig stor loyalitet og dermed en bedre konvertering.Fun Fact
85% af de MEST succesfulde inden for e-mail marketing har en e-mail marketing strategi. Det gælder kun for 30% af de MINDST succesfulde.Og om du er erfaren eller ej, så vil du hurtigt lære at beherske ActiveCampaign, som tilbyder funktioner til både dig, der bare gerne vil sende nyhedsbreve til dine modtagere og dig, der gerne vil nørde lidt mere i de avancerede funktioner. Det kan fx være muligheden for at oprette og designe målrettede og effektive tilmeldingsformularer, som let integreres på dit site eller din shop. Læs mere om Forms her på siden.Hvorfor vælge ActiveCampaign?

Vakler du mellem forskellige systemer til både almindelige og automatiserede mail-udsendelser, og vil du gerne følge 2020’s største marketingtrend - nemlig e-mail marketing og marketing automation?Fun Fact
42% af danske virksomheder bruger MailChimp som e-mail marketing system. Og det er på trods af, at der er en negativ korrelation mellem MailChimp og succes med e-mail marketing. Det vil sige; jo mere succes, des mindre MailChimp.

ActiveCampaign er en af markedets førende værktøjer til e-mail marketing. Det skyldes et veldefineret, veldesignet og veludviklet system, der både håndterer de simple features, der sikrer en lind strøm af flot designede nyhedsmails, men også tilbyder mere avancerede værktøjer såsom dynamisk indhold, automatiserede flows, leadscoring, site tracking, event tracking, nuanceret segmentering, tagging, god integration til en bred vifte af andre systemer heriblandt Zapier og utrolig meget value for money.

I praksis betyder det, at du via et tracking script på din hjemmeside kan holde øje med, hvad dine potentielle kunder foretager sig på din side, så du kan ramme dem effektivt i købsprocessen. Site tracking gør dig derfor i stand til at gennemse hele historikken for den enkelte bruger, og via tags kan du segmentere dem, så du rammer dem med præcist og værdiskabende indhold. Læs mere om event- og site tracking her på siden.

Derudover kan du opsætte avanceret leadscoring, så du optimerer din salgsproces og tjener flere penge på bundlinjen. Med det sagt kan ActiveCampaign generere, beholde og engagere din e-mail kontakter.

Og alt det samles i én marketing platform, som du simpelt kan betjene via et drag-and-drop-design, der lader dig designe kampagner og automatiserede workflows samt dynamisk indhold baseret på, om en potentiel kunde befinder sig i awarness- eller decision-fasen. Og på den måde kan du give den service, der ofte mangler online, tage dine subscribers i hånden og føre dem gennem din salgstragt.

Det kan frigive meget af din tid og mange af dine bekymringer - og det betyder effektivitet!Fun Fact
87% synes ikke, at de har tid nok til e-mail marketing. Knaphed på tid er derfor den suverænt største udfordring for danske marketingmedarbejdere.

Hvad kan vi gøre ved det?
Hvad med at vi starter med en god snak og en kop kaffe?

Annemette Lucas
Digital Marketing Konsulent

+45 60 16 14 94
arl@mcb.dkHvad kan vi hjælpe dig med?

Hos MCB finder du eksperter inden for e-mail marketing, leadgenerering, content marketing, marketing automation og ikke mindst ActiveCampaign.


Det betyder, at vi lover dig høj kvalitet, stor erfaring, god rådgivning og ikke mindst et godt samarbejde. Når du vælger MCB vælger du nemlig et partnerskab, hvor din ekspertviden også skal bruges. Vi vil derfor lære dig at udføre processer selv. Det, mener vi, er den bedste vej til din succes.

Vi kan altså hjælpe dig med at dække din nye strategi hele vejen rundt lige fra leadopsamling til regulær e-mail marketing og automatiseringer. Vi rådgiver i systemer og teknologier, så du får de bedste integrationer, og vi tager sammen med dig udgangspunkt i DIN hjemmeside og DINE ønsker.

Og så tilbyder vi support på ActiveCampaign. Vi kalder det “fri brugersupport i et rimeligt omfang”.
Det betyder, at det er gratis at få svar på, hvordan du bruger systemet og de enkelte indbyggede funktionaliteter. 
Dog forbeholder vi os ret til (og anbefaler) at lave et betalt undervisningsforløb med en eller flere af dine medarbejdere, hvis antallet af løbende spørgsmål bliver unaturligt højt.


Du har derfor mulighed for at tilkøbe følgende:

  • Grundig oplæring af nye medarbejdere
  • Sparring på tekster, indhold og grafik
  • Fejlsøgning og test af flows I selv har bygget op
  • Kampagneplanlægning
  • Splittest af emnelinjer, templates og content
  • Opsætning af avancerede automation flows (hvor MCB er udførende)
  • Udarbejdelse af nyhedsmails og grafik, hvis fx I ønsker at outsource i en periode
  • Osv.

Vi fortæller altid, hvis du bevæger dig ud over den gratis support, og du får derfor aldrig en regning på noget, før du selv har givet accept på, at du ønsker at tilkøbe det.


PS. Husk at melde dig ind i vores Facebook-gruppe for ActiveCampaign nørder, -genier og -nybegyndere.
Den hedder "ActiveCampaign Danmark", og du finder den her.

Har du set vores
ActiveCampaign Day?


I starten af det nye år (2021) afholder MCB i samarbejde med Sleeknote, Facebook Danmark og ActiveCampaign Danmarks første ACTIVECAMPAIGN DAY!

Dagen bliver ikke fyldt med teori. I stedet fokuseres der på at give dig eksempler og hands-on, som kan sætte skub til din e-mailmarketing strategi lige fra leadopsamling til måling på resultater. Det betyder, at du kan tage opgaver med dig hjem, som du med det samme kan udføre i praksis.

Registrer dig herunder