Få dansk support fra din ActiveCampaign ekspert

Vi er en af Danmarks førende ActiveCampaign partnere. Og så tilbyder vi dig som kunde DANSK SUPPORT! Vi hjælper selvfølgelig også med opsætning, intro til programmet og flytning fra et tidligere mailsystem.

Tre grunde til at vælge ActiveCampaign

ActiveCampaign er én samlet marketingplatform, der tilbyder et væld af muligheder, funktioner og features, og det kan virke uoverskueligt. Derfor bør du indledningsvist fokusere på tre vigtige funktioner, der kan give din e-mailmarketing et boost.

icon3

Kampagner

Med ActiveCampaign kan du via en simpel designflade udforme flotte mails med stor frihed både grafisk og tekstligt. Du vælger derfor selv, hvor du vil placere alt fra tekst og billeder til links og HTML-koder. Du vælger også selv, hvem der skal modtage de enkelte mails, hvornår de skal udsendes, og hvad du vil bruge den data til, som du i løbet af din udsendelse opsamler bl.a. via tags, segmentering og kliks.

icon2

Automatiserede flows

‘Velkommen’, ‘Tabt kurv’, ‘Vi savner dig’. Og mange andre flows. Det kan være Interesseflows, ved interesse for fx en kategori eller et brand. Det kan være et Oprydnings-flow, der unsubscriber inaktive subscribers, så du ikke arbejder med forkert data. Det kan være et TrustPilot-flow. Det kan være Jubilæums-flows, der belønner tilbagevendende kunder. Og det kan være SÅ meget mere.

icon

Kundeservice

Når dine kunder handler online, får de ikke den service, som findes i de fysiske butikker. Derfor skal du sørge for at pleje dine loyale kunder ved at sende dem det indhold, de er interesserede i. Det gør du, ved at holde øje med hvordan de agerer på dit site og med dine mails samt belønne dem, når de fortjener det. Det giver dine kunder en bedre oplevelse, og derfor er der større sandsynlighed for, at de vender tilbage til din hjemmeside.

Det siger vores kunder om ActiveCampaign

Vi hjælper i dag en lang række forskellige kunder med at opnå deres fulde potentiale med ActiveCampaign og Marketing Automation generelt. Vi har derfor stor erfaring med kunder inden for både B2B og B2C samt forskellige forretningsområder lige fra indretning, design og fritid til beklædning, dyreverdenen og medicinalindustrien.

"Jeg har efterhånden arbejdet med ActiveCampaign i et stykke tid. Jeg kom fra en tidligere løsning, hvor stort set alle funktioner samt layout blev opgraderet i ActiveCampaign. Selve "Create Campaign" delen er virkelig brugervenlig og nem at arbejde med samtidig med, at den giver mulighed for at tænke kreativt - intet er fastlåst, og man kan selv opbygge mailen visuelt. Det samme gør sig gældende for opbyggelse af automation flows - man bliver taget i hånden og fulgt på vej til den rigtige opsætning."

Rikke Baunbæk, Ecommerce Manager - Goldentime.dk

"Active Campaign et et fantastisk intuitivt e-mailsystem, hvor design og udformning af kampagner er så nemt, som man kender det fra Mailchimp. Desuden er mulighederne i Active Campaign næsten uanede, og ønsker man et kompleks automatisk setup, kan dette laves på en meget overskuelig og nem måde"

Anders Juul Nielsen, E-commerce Manager - Helm.nu

Er ActiveCampaign noget for dig?

B2B eller B2C?
Stor, mellemstor eller lille virksomhed?
Bruger af et andet mail-program eller indehaver af en uudnyttet ActiveCampaign-konto?

Svaret er det samme. ActiveCampaign er for ALLE.

Uanset virksomhed kan du derfor opnå meget ved at have en veldefineret og gennemført strategi for din virksomheds e-mails markedsføring, der gennem velplanlagte kampagner og automatiserede flows kan generere flere kunder og engagere dine allerede eksisterende kunder. Det giver dig stor loyalitet og dermed en bedre konvertering.

Og om du er erfaren eller ej, så vil du hurtigt lære at beherske ActiveCampaign, som tilbyder funktioner til både dig, der bare gerne vil sende nyhedsbreve til dine modtagere og dig, der gerne vil nørde lidt mere i de avancerede funktioner. Det kan fx være muligheden for at oprette og designe målrettede og effektive tilmeldingsformularer, som let integreres på dit site eller din shop. Læs mere om Forms her på siden.

Hvorfor vælge ActiveCampaign?

Vakler du mellem forskellige systemer til både almindelige og automatiserede mail-udsendelser, og vil du gerne følge 2020’s største marketingtrend - nemlig e-mail marketing og marketing automation?

MCB_Priser

ActiveCampaign er en af markedets førende værktøjer til e-mail marketing. Det skyldes et veldefineret, veldesignet og veludviklet system, der både håndterer de simple features, der sikrer en lind strøm af flot designede nyhedsmails, men også tilbyder mere avancerede værktøjer såsom dynamisk indhold, automatiserede flows, leadscoring, site tracking, event tracking, nuanceret segmentering, tagging, god integration til en bred vifte af andre systemer heriblandt Zapier og utrolig meget value for money.

I praksis betyder det, at du via et tracking script på din hjemmeside kan holde øje med, hvad dine potentielle kunder foretager sig på din side, så du kan ramme dem effektivt i købsprocessen. Site tracking gør dig derfor i stand til at gennemse hele historikken for den enkelte bruger, og via tags kan du segmentere dem, så du rammer dem med præcist og værdiskabende indhold. Læs mere om event- og site tracking her på siden.

Derudover kan du opsætte avanceret leadscoring, så du optimerer din salgsproces og tjener flere penge på bundlinjen. Med det sagt kan ActiveCampaign generere, beholde og engagere din e-mail kontakter.

Og alt det samles i én marketing platform, som du simpelt kan betjene via et drag-and-drop-design, der lader dig designe kampagner og automatiserede workflows samt dynamisk indhold baseret på, om en potentiel kunde befinder sig i awarness- eller decision-fasen. Og på den måde kan du give den service, der ofte mangler online, tage dine subscribers i hånden og føre dem gennem din salgstragt.

Det kan frigive meget af din tid og mange af dine bekymringer - og det betyder effektivitet!

Opret nemt en tilpasset og målrettet tilmeldingsformular

 

Når du arbejder med e-mail markedsføring, er det vigtigt, at det er både nemt og hurtigt at tilmelde sig dine nyhedsbreve via din shop eller dit site. Derfor bør du have en intuitiv tilmeldingsformular, der opfylder dine ønsker for oplysninger, når der kommer en ny subscriber.

Det kan ActiveCampaign hjælpe dig med via en utrolig brugervenlig designflade.

Vil du vide mere om det?

Læs mere her

ACTIVECAMPAIGN ER MEGET MERE END E-MAILS

Få et større kendskab til din målgruppe med event- og site tracking

Når du køber dig ind på en løsning hos ActiveCampaign, får du meget mere end blot en af verdens bedste e-mailudbydere. Med ActiveCampaign kan du nemlig også via komplicerede tracking-muligheder få et større kendskab til din målgruppe.

 

Og det er brugbart! For jo bedre du kender din målgruppe, jo lettere er det for dig at servicere og fastholde dine leads og dermed opleve et øget salg.

Det lyder spændende, ikke?

Læs mere her

FLOWS I ACTIVECAMPAIGN

Det er sikkert ikke nyt for dig at få at vide, at du bør kaste dig ud i det der e-mail automatisering eller flows, som de også kaldes. Det er nemlig i dag en dag de mest effektive, men faktisk også oversete måder, du kan automatisere dele af din markedsføring på.

 

Og hvem vil ikke gerne have frigivet mere tid?

 

Med flows i ActiveCampaign skal du nemlig bare opsætte dine automatiseringer én gang, og så vil dine e-mails arbejde for dig. De vil give god kundeservice- og pleje, de vil opbygge tillid, de vil fastholde loyale leads og de vil konvertere nye leads til betalende kunder.

 

Så måske bør du komme i gang med eller videre med dine automatiske flows? Det kan betyde forskellen på slatne e-mails og den information, der virkelig sparker r*v!

Læs mere her

Vil du med ud og flyve?

Så skal du booke et møde med Annemette.

Annemette arbejder dagligt mere med end 60 virksomheder, der har succes med deres email-marketing og hun hjælper gerne med at afklare dine spørgsmål.

Book et møde her
legowear
fashiondeluxe
easis
completvvs
lampemesteren
George Jensen Damask
Luxoliving

Skal jeg også hjælpe dig?

Annemette Rosenkilde Lucas
Digital Marketingskonsulent