Få dit kursusudbud online - i morgen

Skal du markedsføre AMU- og VUC-kurser? Med vores system “MCB Education” kan du nemt integrere kursusudvalget på jeres eget website og samtidig spare dyrebar tid på annoncering af de enkelte kurser.


Med andre ord: Sig farvel til mange timer med administration, markedsføring og opdatering af lovkrav. Og sig goddag til integrering direkte på skolens eget website, nem drift, vedligehold og markedsføring.


Se med her og lad os give dig et kort 2 minutters lynkursus i hvordan du kan optimere arbejdet med din skoles kursusudbud med MCB Education.


MCB Education giver dig tid til det vigtige


Med MCB Education kan du nemt og hurtigt optimere arbejdet med jeres kursusudbud. Systemet giver dig en række muligheder, uanset om dine skoles kursusudbud er stort eller småt.


Kursusimplementering er en af vores spidskompetencer. Hos MCB har vi over 10 års erfaring i implementering og optimering af løsninger, som indeholder AMU- og/eller VUC-kurser. Derfor har vi udviklet løsningen, MCB Education, som er særligt målrettet skoler, der udbyder AMU-, VUC- og egne kurser (IV).


Når du vælger MCB Education, kan du få integreret din skoles kursusudbud direkte på jeres hjemmeside, også selvom I ikke har jeres hjemmeside hos os. Vi leverer totalløsninger, hvor der både er fokus på branding samt implementering af kursusoversigter og kursusinformationer.


Med en MCB Education-løsning skal du ikke tænke på:


 • Om lovens krav løbende overholdes i forhold til kursus

 • Præsentation, serverdrift og opdateringer

 • Synkroniseringer med andre systemer


Alt det har vi styr på for dig!


Når du vælger en MCB Education-løsning, sørger vi selvfølgelig for en grundig online introduktion, så du/I hurtigt kan komme i gang med at arbejde med de nye muligheder.


Dine fordele

MCB Education giver jer mange fordele i hverdagen...

Tid til det vigtige

Med MCB Education kan du i stedet bruge din tid på noget andet vigtigt, som fx at skrive nyhedsbreve og sende SMS’er til mulige kursister

Enkel og hurtig implementering

MCB Education er nem, hurtig og enkel at implementere, fordi vi allerede har jeres almindelige kursusudbud online gennem VEU-centrenes løsning, som også er leveret af MCB

Automatisk styring af annoncer

Det er både dyrt og tidskrævende at styre annoncer til hvert enkelt kursusudbud. Med MCB Education kan du automatisere annonceringen med både startdato, info om ledige pladser og meget andet

Automatisk boost af annoncer

Som noget helt særligt booster MCB Education automatisk dine annoncer, når der er sikkerhed for, at kurset afholdes. På den måde undgår du at spilde jeres markedsføringskroner

Ah.dk - nyt site giver vilde resultater

"Vi valgte MCB, fordi de lavede et spændende design til den nye hjemmeside med god funktionalitet. Samtidig havde de allerede dengang en god portion viden om uddannelsesverdenen. For os er det vigtigt, at man kender til området for at kunne imødekomme de forskellige behov, vi som uddannelsesinstitution har. MCB tager sig tiden til at sparre med os. De er ikke bange for at sige: "Har du tænkt på..?" eller "Kunne man gøre sådan her..?" MCB er gode til at holde os opdaterede på nye muligheder og features, så vi altid er velorienterede. Det er vigtigt for os, at vores webbureau altid er et skridt foran, og her skuffer MCB ikke."

- Martin Rytter, Informationschef, Aalborg Handelsskole

Vælg mellem 3 forskellige pakker

LITE

Til skolen, der ønsker at præsentere alle kurser online med en minimal indsata til opsætning og drift.

PLUS

Til skolen, der ønsker at arbejde mere målrettet med markedsføring af kurser via Adwords, nyhedsbreve med mere...

PROF

Til skolen, der har særlige krav til design og vil arbejde professionelt med alle aspekter af markedsføring, har andre krsustyper ebd AMU.

LITE
1.575 kr.
pr. måned
PLUS
3.875 kr.
pr. måned
PROF
7.775 kr.
pr. måned
Antal månedlige hold inkluderet i licens (herefter 25,- DKK pr. hold) 10 25 50
Dataudveksling understøtter andre systemer end Easy-A (Ludus, UDDATA etc.) (Ny)
Muligheder for at I opdatere kurser med egen tekst og billeder
Automatisk opdatering af fagkodetekster og priser fra takstkatalog
Få videoer direkte fra jeres Youtubekanal med på jeres kurser
ERFA-dage med vidensdeling, samt adgang til gratis Workshops
Automatisk oprettelse af alle jeres kurser ud fra FKB godkendelser
Statistik på antal tilmeldinger og telefonopkald pr. kursus
Google Analytics med månedsrapportering til kontakperson
2 timers designtilpasning af MCB's grafiske afdeling ved oprettelse
Kursusagent hvor brugeren kan tilmelde sig automail, når hold oprettes
På alle fag vises der automatisk, hvis faget også kan tages i Åbent Værksted(AMU)
CSS Editor - Få adgang til at tilrette alle siders styling via CSS
Brugerkartotek med mulighed for at sende Mails og SMS til brugerne
Egen opbygning af gruppestruktur til kurser
Kortvisning af kursers afholdelsessted
Flere søgefiltre + mulighed for egen opsætning af filtre
SSL opsætning
8 timers designtilpasning af MCB's grafiske afdeling ved oprettelse
Mulighed for eget checkout flow
Mulighed for at oprette egne kurser i løsningen (IV-kurser)
Formularmodul til tilmeldingsflow - opret egne formularer til tilmeldinger
Adwords Automation (lancering Q2 2019)
Certificeringsbank
Filtre til kurser for ledige - Lister fra STAR opdateres af MCB
Kursuskurv med skema og PDF download (Q1 2019)
Fuld CMS løsning til Website - inkl. landingsider med kursuslister
Supportlevel
*Pris pr.time 800,- beregnet efter hvert påbegyndt kvarter
Personlig
support*
Fri mailsupport Fri personlig
support


Det med småt


Ved køb af en MCB-løsning betales et månedligt abonnement, som dækker hosting og den løbende drift af løsningen samt udvikling og generelle systemforbedringer og opdateringer, der sikrer, at platformen altid performer bedst muligt.


Vi vedligeholder konstant systemet, således du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt systemet også virker på fx en ny version af Windows eller Internet Explorer – eks. understøttes de seneste 2 versioner af browsere.


Vi hoster og vedligeholder jeres shop på vores server setup. Det betyder, at I slipper for selv at administrere og finansiere servere eller benytte en ekstern leverandør. Vores løsninger hostes af en ekstern serverudbyder, som er ISO 27001 certificeret, hvilket garanterer jer den højeste sikkerhed inden for blandt andet driftsikkerhed, kompetencer og backup. Hosting er baseret på en fair usage betragtning.


Drift inkluderer 5-lags backup placeret i brandsikre rum og vedligeholdelse af MCB Education på din hjemmeside. • OPSIGELSE:

  • Abonnementet kan opsiges ift. de gældende Salgs- og Leveringsbetingelser. Aftaler med 3. parts leverandør følger dennes betingelser. • ABBONNEMENT:

  • Vi forbeholder os retten til at regulere abbonnementet med 3% pr. år til den 1/5. • SUPPORT:

  • Abonnementet giver adgang til vores daglige support fra 8.00-16.00 på alle hverdage. Opstår der fejl eller problemer med løsningen, som kræver justeringer, klares dette gratis igennem vores support. Derudover har vi en 24/7 servervagt, som tager telefonen i yderste nødstilfælde udenfor den normale åbningstid. Prisen på support afhænger af din licens. Udført fejlretning, hvor fejlen ikke er forårsaget af MCB, faktureres til 1025 kr. pr. time.
MCB leverer ny kursusløsning til STIL


VEU-centrene lukker med udgangen af 2018. Herefter vil STIL og MCB skabe et nyt site, som samler alt udbud fra AMU ét sted. Sitet giver den kommende kursist et håndgribeligt overblik over de mange kurser, der udbydes. Du kan se, hvordan det ser ud her: voksenuddannelse.dk


Data kommer i dag fra det gamle Easy-C system og skolernes Easy-A. Da skolerne løbende udskifter disse systemer udarbejdes der også en ny og samlet data integration mellem STIL og MCB’s kursussystemer. Så er din skole på vej væk fra Easy-A - og det er alle jo på sigt, vil I fortsat få leveret jeres data - helt automatisk. Vi glæder os til at vise jer de mange nye muligheder sammen med STIL.

Prøv før du køber
- kom online imorgen

Kontakt os eller lad os ringe dig op og få en gratis og helt uforpligtende prøveversion af MCB Education.

Kontakt os
image description
Bo Hedegaard
Direktør