Education til VUC

Ca. 20 VUC skoler benytter sig allerede af vores shop. Den er fuldt integreret med bl.a. Ludus og andre relevante systemer, og kan kobles på jeres nuværende website.
education_plus_isae

Integreret helt ned i kernen

MCB Education til VUC dækker over en løsning, der sikrer dig nem og automatisk visning af udbud og uddannelse med fuld integration til bl.a. Ludus og +20 andre relevante systemer. Løsningen integreres simpelt med din nuværende hjemmeside - også selvom du ikke benytter dig af vores platform.

 

Uanset sørger vi for, at din løsning altid er opdateret, så du følger de gældende lovkrav om udbud og uddannelse. Du kan derfor bruge din tid på andre ting og slippe de bekymringer, der kan være forbundet hermed. Og vi rådgiver om webtilgængelighed.

 

Som VUC kan du blive en del af vores profesionelle udviklingsfællesskab. Her sørger vi for konstant at afstemme behov og ønsker, så du altid har den løsning, der stemmer bedst overens med dine forventninger til et brugervenligt og effektivt arbejdsredskab.

 

Kontakt os for at hører med om fællesskabet mellem MCB og VUC.

 

 

Kontakt os nu

Med MCB Education til VUC får du:

Tilmeldingsfrist

Tid til det vigtige

Slip for alt det manuelle arbejde ifbm. med bl.a. vedligehold af dit kursusudbud og brug din tid mere effektivt. Det kan fx være på at skrive givende nyhedsbreve, oprette værdifulde annoncer eller din markedsføring generelt.

Kalender

Agile ugeplaner

På projekter lægger vi en dagsplan med få ugers intervaller, så alle kan give input i processen - ikke bare før og efter. Det skaber gennemsigtighed, gør os omstillingsparate og giver en tæt skræddersyning af produktet

brugere

ERFA-fællesskab med kvalificerede kolleger og partnere

Ud over fordelene ved vores Education platform, bliver du også en del af et ERFA-fællesskab, hvor du sammen med andre kollegaer kan vidensdele, afklare digitale behov og sørge for fremtidig udvikling af it-løsningen.

megafon

Klar afgrænsning

Før et projekt påbegyndes, udvikles et løsningsforslag samt et estimat af projektets varighed og omkostninger. På den måde ved du altid, hvad der forventes af løsning, og du har et overblik over en eventuel afgrænsning.

masseredigering

Indsamling af feedback

Vi er via vores support og spændende møder dagligt i dialog med forskellige institutioner inden for uddannelsesverdenen. Derfor har vi mulighed for løbende at forholde os til de behov og udfordringer, I møder.

suport

Support

Du har på hverdage inden for normale arbejdstider adgang til fri support på din VUC shop. Derfor skal du aldrig tøve med at kontakte os, såfremt du oplever en udfordring eller har spørgsmål - vi er her for at hjælpe dig.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Education cases.

Education marketing

Det er afgørende, at du både tænker og arbejder kommercielt med marketing i et konkurrencepræget marked. På den måde øger du ikke blot synligheden på dine kurser og / eller uddannelser, du øger også antallet af tilmeldinger til disse, og samtidig giver du den service, som potentielle kursister og elever behøver for at konvertere.

 

Vi hjælper dig derfor også med dine marketingtiltag.

 

Vores specialister sørger med at kortlægge, planlægge, eksekvere og justere på din marketingstrategi, så den stemmer overens med ikke bare din målgruppe, men også dit marketingbudget. Det er vigtigt, at det fordeles mest effektivt på de kanaler, hvor du kan opleve den største effekt.

Rikke Nielsen

Rikke Nielsen

Paid Social Specialist
Lasse Søndergaard Bertelsen

Lasse Søndergaard Bertelsen

Paid Social Specialist
Anja Esbersen

Anja Esbersen

Google Ads Specialist
Flemming C. Lund

Flemming C. Lund

Head of SEO & B2B Marketing
Louise Færk

Louise Færk

E-mail Marketing Specialist
Malte

Malte Bolvig Hansen

Digital Strategy Consultant
Nicolai Hesselholdt

Nicolai Hesselholdt

Digital Marketing & Google Ads Specialist
Lars

Lars Friis Hansen

Business Developer & Tracking Specialist
Tina Poulsen

Tina Poulsen

Chief of Digital Marketing
Kenny

Kenny Bak Jensen

Tracking & Data Specialist

Vi sørger allerede for over halvdelen af VUC-skolerne. Skal vi også stå for din?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Bo Hedegaard
Director, Partner