ERFA

Vidensdag for skoler 2023

ERFA dagen giver sparring og rådgivning til alle, der arbejder inden for skolesektoren. Du lærer, hvordan du optimerer digitale processer, så du er konkurrencedygtig og får flere tilmeldinger til kurser og uddannelser.

I de seneste år er konkurrencen på uddannelsesområdet blevet hårdere. Og det er derfor vigtigt, at skoler tænker og arbejder kommercielt med den digitale tilstedeværelse for at øge synligheden og antallet af tilmeldinger samtidig med, at potentielle kursister eller elever serviceres.  

 

Og dét vil vi gerne hjælpe med.

 

Vi inviterer igen til MCB’s årlige ERFA dag. Arrangementet er GRATIS og foregår d. 9. november på First Hotel Grand i Odense.

 

Dagen er for alle indenfor skolesektoren med fokus på formidling og markedsføring af uddannelse.

 

Vi sørger selvfølgelig for forplejning i løbet af dagen, så du ikke skal tænke på andet end at suge ny viden og inspiration til dig.

 

Vanen tro har ERFA dagen til formål at facilitere et inspirerende miljø, hvor alle inden for uddannelsessektoren kan vidensdele med ligesindede kollegaer og din digitale partner inden for voksen- og efteruddannelse, MCB.
Dagen vil byde på spændende oplæg fra særligt udvalgte oplægsholdere og MCB’s egne specialister. 

 

Arrangementet er GRATIS, så du har alt at vinde! Det bliver en dag fyldt med inspiration til at øge evnerne til at skabe kursister og elever digitalt. 

Martin deltog til ERFA i 2022

martin_rytter

Er du klar til to dage sammen med de sejeste uddannelsesnørder, der brænder for at synliggøre spændende uddannelses- og kursusmuligheder? Jeg har de seneste år deltaget i MCB’s årlige ERFA-dage. Hver gang er jeg blevet klogere på nye digitale trends, konverteringsoptimering, den digitale valgrejse og meget mere - altid med fokus på uddannelsesverdenen. At alle indlæg tager udgangspunkt i netop uddannelsesbranchen, gør det nemmere at omsætte den nye viden i praksis, når hverdagens opgaver atter kalder.

 

Brug ERFA-dagene til at få ny viden, ny inspiration – og udnyt chancen for at sparre med andre skoler, som også søger nye friske idéer til hjemmesideoptimering, sociale medier og meget mere.

 

Ses vi?

Martin Rytter

Informationschef ved Aalborg Handelsskole

Lidt af det praktiske, du skal være opmærksom på

Kalender

Hvornår?

Torsdag d. 9. november
Kl. 09:00-16:00

location

Hvor?

First Hotel Grand
Jernbanegade 18
5000 Odense

Penge

Pris?

Arrangementet er gratis
og inklusiv forplejning

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist?

Tirsdag d. 17. oktober
Kl. 12.00

brugere

Hvem kan deltage?

Dig, der arbejder med voksenuddannelse inden for den offentlige sektor

redigering

No Show Fee

Der er et 'No Show Fee' på 500,00 kr. til udeblivelser og afbud inden for 24 timer før start.

Hvad kan du glæde dig til?

Hos MCB er vi i fuld gang med at planlægge programmet for dette års ERFA. Og vi kan allerede nu love, at der er meget at glæde sig til!

 

Vi har fx lokket både Dansk Erhverv og William Atak til at holde nogle spændende oplæg.

Program (tætpakket og vanvittigt spændende)

 

Ankomst til First Hotel Grand m. let morgenmad

MCB byder velkommen

Stjernespeaker ⭐️

Casper Burlin fra Dansk Erhverv

Pause

Vælg mellem to oplæg

1. SEO for skoler: Sådan øges online synlighed: Vi gennemgår hvilke virkemidler, der virker bedst i 2023/2024 ift. søgemaskineoptimering. Vi kigger på, hvad Google vægter, brugen af AI, samt hvad fremtiden inden for SEO byder på bl.a. med Googles nye SGE (Search Generative Experience). 

2. De mange muligheder med et CRM-system: Vi kigger på, hvordan et moderne CRM kan bruges fra et skoleperspektiv.

CRM udvikler sig lynhurtigt, og der er mange nye muligheder - både ift. systemer, men også ift. at samkøre data fra forskellige kilder såsom Lærepladsen.dk og CØSA.

Vælg mellem to oplæg

1. Maksimér din marketing performance med bedre data: Vi kigger på det generelle tracking-landskab, som det ser ud nu og i fremtiden, så du ved, hvad du skal være opmærksom på. Og vi ser på, hvordan du kan forbedre din marketing og dataanalyse med tracking af specifik brugeradfærd (fx via indsamling af mere data til GA4, Google Ads, Facebook osv.).


2. Konverteringsoptimering: Få mere ud af dit website og dine besøgende: 
Vi har foretaget en række skole-specifikke splittests, hvis resultater vi dykker ned i. Derudover skal vi se på best practise inden for CRO, når det kommer til både urgency, scarcity, social proof, trust osv.

Frokost

Tips og tricks til at arbejde med AI

Vi sætter fokus på, hvordan du med AI kan skabe større effektivitet i din organisation ved bl.a. at berige og lette arbejdsopgaver. Og vi præsenterer forskellige tools såsom ChatGPT og Google Bard, så du ved, hvordan du kan bruge dem og arbejde med dem.

Stjernespeaker ⭐️

William Atak

Kaffe og kage + networking

Tak for denne gang

Mød vores 2 stjernespeakers

casper-burlin
Chefkonsulent inden for Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Casper Burlin

Chefkonsulent v. Dansk Erhverv
willim_atak
 Førende ekspert inden for shitstorms, omdømme og brugeranmeldelser

William Atak

Grundlægger af Atak Nordic

Tilmelding til årets vigtigste event

Vil du sikre din plads til årets store ERFA event? Så tilmeld dig herunder.
Hvis du vil have en kollega med, skal I tilmelde jer hver for sig.

 

Du modtager en bekræftelse på mail, når din tilmelding er registreret. Yderligere praktisk information vil blive udsendt få dage før event start. 

 

Ved tilmelding tilmelder du dig også vores nyhedsbrev.

 

 

*Grundet begrænset antal pladser og stor efterspørgsel er der et 'No Show Fee' på 500,00 kr. til udeblivelser og afbud inden for 24 timer før event start.

 

Du er altid velkommen til at give din billet til en kollega, hvis du selv er forhindret i at deltage.
Kontakt os hurtigst muligt på arl@mcb.dk, hvis du ønsker at melde afbud, videregive din billet eller har yderligere spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Bo Hedegaard
Director, Partner