ERFA

Vidensdage for skoler 2023

ERFA dagene giver sparring og rådgivning til alle, der arbejder inden for skolesektoren. Du lærer, hvordan du optimerer digitale processer, så du er konkurrencedygtig og får flere tilmeldinger til kurser og uddannelser.

I de seneste år er konkurrencen på uddannelsesområdet blevet hårdere. Og det er derfor vigtigt, at skoler tænker og arbejder kommercielt med den digitale tilstedeværelse for at øge synligheden og antallet af tilmeldinger samtidig med, at potentielle kursister eller elever serviceres.  

Og dét vil vi gerne hjælpe med.

Vi inviterer igen til MCB’s årlige ERFA dage. Arrangementet er GRATIS og strækker sig over to dage d. 9. og 10. november på First Hotel Grand i Odense.

 

Dag 1 er for alle indenfor skolesektoren med fokus på formidling og markedsføring af uddannelser, mens dag 2 eksklusivt er for dig, der allerede bruger Cloud/ Education.

Vi sørger selvfølgelig for overnatning og forplejning i løbet af de to dage, så du ikke skal tænke på andet end at suge ny viden og inspiration til dig.

 

Vanen tro har ERFA dagene til formål at facilitere et inspirerende miljø, hvor alle inden for uddannelsessektoren kan vidensdele med ligesindede kollegaer og din digitale partner inden for voksen- og efteruddannelse, MCB.
Dagene vil byde på spændende oplæg fra særligt udvalgte oplægsholdere og MCB’s egne specialister. Og ikke mindst en lækker 2 retters aftenmenu på First Hotel Grand i Odense.

 

Arrangementet er GRATIS, så du har alt at vinde! Det bliver to dage fyldt med inspiration til at øge evnerne til at skabe kursister og elever digitalt. 

Martin deltog til ERFA i 2022

Martin Rytter

Er du klar til to dage sammen med de sejeste uddannelsesnørder, der brænder for at synliggøre spændende uddannelses- og kursusmuligheder? Jeg har de seneste år deltaget i MCB’s årlige ERFA-dage. Hver gang er jeg blevet klogere på nye digitale trends, konverteringsoptimering, den digitale valgrejse og meget mere - altid med fokus på uddannelsesverdenen. At alle indlæg tager udgangspunkt i netop uddannelsesbranchen, gør det nemmere at omsætte den nye viden i praksis, når hverdagens opgaver atter kalder.

 

Brug ERFA-dagene til at få ny viden, ny inspiration – og udnyt chancen for at sparre med andre skoler, som også søger nye friske idéer til hjemmesideoptimering, sociale medier og meget mere.

 

Ses vi?

Martin Rytter

Informationschef ved Aalborg Handelsskole

Lidt af det praktiske, du skal være opmærksom på

Kalender

Hvornår?

Torsdag d. 9. november, kl. 09:00-16:00
Fredag d. 10. november, kl. 09.00-14.00

location

Hvor?

First Hotel Grand
Jernbanegade 18
5000 Odense

Penge

Pris?

Arrangementet er gratis
og inklusiv forplejning

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfrist?

Tirsdag d. 17. oktober
Kl. 12.00

kurv

Overnatning

Vi sørger for 2 retters menu og
overnatning til alle vores .Cloud kunder

brugere

Hvem kan deltage?

Dig, der arbejder med voksenuddannelse inden for den offentlige sektor

Hvad kan du glæde dig til?

Hos MCB er vi i fuld gang med at planlægge programmet for dette års ERFA. Og vi kan allerede nu love, at der er meget at glæde sig til!

Vi har fx lokket både Dansk Erhverv og William Atak til at holde nogle spændende oplæg.

 

Du modtager en mail, når programmet er endeligt fastlagt. Her vil du også blive bedt om at tage stilling til, hvilke oplæg du vil deltage i. På nogle tidspunkter vil der nemlig være 2 spor, der kører på samme tid.

Program Dag 1

 

Ankomst til First Hotel Grand m. let morgenmad

MCB byder velkommen

Stjernespeaker ⭐️

Casper Burlin fra Dansk Erhverv

Pause

Vælg mellem to oplæg

1. Derfor bør du prioritere arbejdet med SEO: Vi gennemgår hvilke virkemidler, der virker bedst i 2023/2024 ift. søgemaskineoptimering. Vi kigger på, hvad Google vægter, brugen af AI, samt hvad fremtiden inden for SEO byder på bl.a. med Googles nye SGE (Search Generative Experience). 

2. De mange muligheder med et CRM-system: Vi kigger på, hvordan et moderne CRM kan bruges fra et skoleperspektiv.

CRM udvikler sig lynhurtigt, og der er mange nye muligheder - både ift. systemer, men også ift. at samkøre data fra forskellige kilder såsom Lærepladsen.dk og CØSA.

Vælg mellem to oplæg

1. Maksimér din marketing performance med bedre data: Vi kigger på det generelle tracking-landskab, som det ser ud nu og i fremtiden, så du ved, hvad du skal være opmærksom på. Og vi ser på, hvordan du kan forbedre din marketing og dataanalyse med tracking af specifik brugeradfærd (fx via indsamling af mere data til GA4, Google Ads, Facebook osv.).


2. Vækststrategier: Fra simpel interaktion til værdiskabende handling: 
Vi har foretaget en række skole-specifikke splittests, hvis resultater vi dykker ned i. Derudover skal vi se på best practise inden for CRO, når det kommer til både urgency, scarcity, social proof, trust osv.

Frokost

Sådan ser fremtiden med AI ud

Vi sætter fokus på, hvordan du med AI kan skabe større effektivitet i din organisation ved bl.a. at berige og lette arbejdsopgaver. Og vi præsenterer forskellige tools såsom ChatGPT og Google Bard, så du ved, hvordan du kan bruge dem og arbejde med dem.

Stjernespeaker ⭐️

William Atak

Kaffe og kage + networking

Pause

2 retters menu

Program Dag 2

 

Morgenmad

Buffeten er åben fra kl. 6:30-09:00

MCB byder velkommen

Vælg mellem to oplæg

1. Derfor bør du bruge LinkedIn, og sådan kommer du i gang: Vi dykker ned i mulighederne med LinkedIn og undersøger, hvordan LinkedIn kan være et brugbart medie for skolesektoren.

2. ERFA del 1 (for dig, der arbejder med kurser i backoffice eller på en hjemmeside): Vi gennemgår ny-udviklede features på Kursusmodulet.

Pause

Vælg mellem to oplæg

1. Key take aways fra vores marketing-samarbejder med skoler: Vi har i mange år arbejdet tæt sammen med skoler. Under dette oplæg deler vi ud af vores erfaringer.


2. ERFA del 2 (for dig, der arbejder med kurser i backoffice eller på en hjemmeside): Vi gennemgår ønsker fra Canny samt vidensdeler og idegenerer på evt. nye ønsker. 

Tak for denne gang

Mød vores 2 stjernespeakers

Casper Burlin
Chefkonsulent inden for Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Casper burlin

Chefkonsulent v. Dansk Erhverv
William Atak
 Førende ekspert inden for shitstorms, omdømme og brugeranmeldelser

William Atak

Grundlægger af Atak Nordic

Tilmelding til årets vigtigste event

Vil du sikre din plads til årets store ERFA event? Så tilmeld dig herunder.
Hvis du vil have en kollega med, skal I tilmelde jer hver for sig.

 

Du modtager en bekræftelse på mail, når din tilmelding er registreret. Yderligere praktisk information vil blive udsendt få dage før event start. 

 

Ved tilmelding tilmelder du dig også vores nyhedsbrev.

 

 

*Grundet begrænset antal pladser og stor efterspørgsel er der et 'No Show Fee' på 500,00 kr. til udeblivelser og afbud inden for 24 timer før event start.

 

Du er altid velkommen til at give din billet til en kollega, hvis du selv er forhindret i at deltage.
Kontakt os hurtigst muligt på arl@mcb.dk, hvis du ønsker at melde afbud, videregive din billet eller har yderligere spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Bo Hedegaard
Director, Partner