Umbraco Ecommerce

MCB leverer skræddersyede løsninger til Umbraco ecommerce, uanset om det drejer sig om B2B og B2C.

Umbraco ecommerce

Umbraco har i øjeblikket over 700.000 aktive installationer på kundernes hjemmeside. Og du ved formentlig allerede, at det er med god grund, fordi deres software er i verdensklasse. 

Vil du med på rejsen? Hvis du ønsker Umbraco Ecommerce, så kan vi være din professionelle rådgiver og hjælpe dig med at komme igang.

Hos MCB er vi stolte og certificerede Umbraco udviklere og partnere. Med i bagagen har vi flere års erfaring med systemet, derfor besidder vi evnerne til at hjælpe dig med at oprette en succesfuld e-handelsbutik med Umbraco.

Hvorfor skal du vælge MCB?

I løbet af vores 20 år som webbureau har vi hjulpet virksomheder - store som små - med at få online succes. Vi er specialiseret i innovative cloud-baseret ecommerce og webløsninger. Med vores resultatdrevne strategier kan vi hjælpe kunder med at vækste deres forretning på måder, som ellers synes umulige.

I vores team sidder flere medarbejdere, som til dagligt også driver deres egen ecommerce, og med deres hands on erfaring bringer de hver dag nye ideer til bordet. Kombineret med vores indsigter i ecommerce bidrager det til vores kunders succes online. 

Vores omfattende liste over kundecases viser nogle af de succeshistorier, som vi hver dag stræber efter. Nogle af disse inkluderer en stigning på 260% i omsætning, en stigning på 70% i trafik, 46% stigning i konverteringsfrekvensen og mange flere.

MCB støtter ikke kun din Umbraco Ecommerce, vi giver dig reelle resultater.

 

 

Kontakt os nu

Vores services

monitor

Udvikling

Vi hjælper dig med at oprette et unikt og funktionelt tema til din Umbraco ecommerce, som med garanti tiltrækker dine ideelle kunder. På den måde er det sikret, at du får en brugervenlig shop til fordel for både dig selv og dine kunder.

megafon

Marketing

Som med enhver webshop har Umbraco brug for SEO, e-mail marketing, Google Ads, personlige kampagner m.m. Selvom du har en iørefaldende butik, har du altså brug for markedsføring for at tiltrække potentielle kunder.

tandhjul

Integrationer

Vores udviklere kan problemfrit integrere tredjepartsværktøjer til din Umbraco platform. Med vores omfattende viden om Umbraco kan vi skræddersy løsninger, der passer dine behov. Og det betyder, at du kan bruge dine favorit-værktøjer.

levering

Lager

Din lagerstyring skal være præcis og omkostningseffektiv. Har du ikke et pålideligt system, imødekommer du ikke kundens krav og sikrer hurtig levering. Vi hjælper dig med at forbinde lagerbeholdning med køb og kampagner.

tumbsup

Test

Vi ved, at din hjemmeside er kernen i din forretning. Derfor sikrer vi, at din hjemmeside præsterer 110% gennem test af UI, UX, hastighedstjek, SEO-tjek, funktionstest og test af webtilgængelighed. Det er din sikkerhed for funktinalitet.

suport

Support

Har du ikke tid til at vente på Umbraco HQ? Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Vi analyserer, diagnosticerer og løser problemet for dig hurtigt, så din platform igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

Din certificeret Umbraco Partner

Vi mener, at opdatering og administration af din ecommerce bør være det mindste af dine bekymringer. Derfor tilbyder vi hjælp til Umbraco Ecommerce.

Som certificeret Umbraco Partner er vores team forpligtet til at bestå officielle Umbraco certifikater for at opnå de højeste standarder. Nogle af vores Umbraco udviklere er endda en del af Umbraco MVP.

Vi holder os løbende opdaterede på det kraftfulde Umbraco CMS, så vi kan tilbyde den bedst mulige rådgivning til dig. Derfor er du også garanteret en dokumenteret Umbraco track record og færdigheder.

Få de bedste ecommerce løsninger

Med et professionelt og veletableret kendskab til Umbraco Ecommerce, har MCB været i stand til at hjælpe kunder med at forbedre deres onlinesalg. 

Vi er gennemsigtige med vores indtjening, da vi er afhængige af vores kunders succes. Vi går endda så langt som at lave adskillelige ecommerce løsninger i tæt samarbejde med vores kunder på et provisionsniveau.

Support til eksisterende og nye sider

Vi tilbyder support til både en ny Umbraco Ecommerce og eksisterende websteder, der leder efter en ny professionel udbyder.

Ændringen af en ecommerce platform er et uundgåeligt skridt, som alle med voksende online forretninger bliver nødt til at tage. Du ved, at det er tid til at skifte ecommerce platform, når problemerne på din nuværende side opvejer frygten for at foretage ændringen. 

Hvis du lige er startet din ecommerce-rejse, er det vigtigt, at du gør det rigtigt fra begyndelsen. Hos MCB kan vi hjælpe dig med at undgå fremtidig hovedpine forårsaget af at skulle træffe vanskelige beslutninger om platforme. Vores Umbraco-eksperter bruger systemet til at tilpasse din virksomheds kommercielle prioriteter og langsigtede mål, så du får den bedste support.

B2B Ecommerce

Når du driver en B2B ecommerce er det vigtigt, at du skaber en strømlinet købsproces, som gør det nemt for dine kunder at handle med dig. Det skaber en effektiv købsoplevelse, som i sidst ende vil resultere i kundeloyalitet.

Væsentlige B2B funktioner

Uanset om du handler direkte med erhvervskunder eller driver en grossistvirksomhed, så har du brug for solide funktioner i din B2B webshop. Disse bør adskille sig fra en almindelig B2C ecommerce og skabe en strømlinet oplevelse for dine erhvervskunder.

Vores 20 år med at skabe succesfulde online virksomheder har erfaret os, at specifikke funktioner kan gøre forskellen:

 • Kundelogin og personlige konto for adgang til rabatter og specifikke produkter
 • Hurtig bestilling af nye varer og produkter med gennemsigtige bestillingsprocesser 
 • Optimerede produktsider med detaljeret produktinformation
 • Styring af virksomhedskonto
 • Kontrol af flere mærker eller brands
 • Hurtig genbestillingssystem og indkøbslister som sætter kunderne i stand til hurtigt at fylde op på deres egne betingelser
 • Konstant adgang til kundens egen konto og købsmuligheder, så de kan foretage køb efter efter behov
 • Tilpasset analyseoversigt til at hjælpe med KPI-rapporter

 

 

Kontakt os nu

B2C Ecommerce

Drømmer du om online succes med din B2C ecommerce? Så er et CMS-fokuseret ecommerce vejen at gå. Og det får du med Umbraco ecommerce.

Med vores certificerede Umbraco udviklere er der ingen grund til, at du koder alt fra bunden. Vi tilbyder skabeloner, plugins og værktøjer, der generelt forbedrer sikkerheden, hastigheden og effektiviteten på dit websted. I samarbejdet med en Umbraco ekspert fra MCB får du en mere effektiv proces.

 

For at opmuntre dine kunder til at vælge dig, skal din B2C ecommerce give en unik kundeoplevelse. Hos MCB samarbejder vi med dig om at finde de Umbraco-funktioner, som kan forbedre dit websted.

 

Fantastiske B2C funktioner

Du kan bruge produkter, som selvfølgelig skal gøres synlige med relevante kanaler ved hjælp af digital markedsføring. Det er blandt andre vigtigt at have en brugervenlig og advanceret søge- og filtering, AI-produktanbefalinger og variantstyring.

For at udvide din virksomhed kan vi opsætte flere sprogniveauer på dit websted. Vi kan også hjælpe dig med håndteringen af forskellige valutaer, betalingsformer og moms på dit websted. Dine kunders geografiske placering er også en afgørende indsigt, som lader dig holde dig opdateret på de geografiske tendenser.

Hos MCB hjælper vi dig med at holde styr på alt inklusiv PIM og ERP for at optimere dine forretningsprocesser.

 

Men vigtigst af alt vil det bedste B2C-system med Umbraco opnå:

 

 • Et responsivt webdesign, der gør det muligt for kunder at se din side fra enhver enhed til enhver tid
 • Detaljeret produktfiltrering og sammenligninger
 • En omfattende søgefunktion
 • En skalerbar løsning til fremtidige mål
 • Optimeret kurv til at skabe en enkel betalingsproces
 • Mulighed for integration med mange forskellige systemer
 • Evnen til at teste og analysere salgs- og trafikdata
 • Oplysninger om dig som sælger - det vil sige en  kontaktside og ofte stillede spørgsmål, så kunden kan relatere og gøre oplevelsen mere menneskelig

Umbraco Ecommerce

Umbraco ecommerce er for dig, der ønsker 100% kontrol over din platform.

Umbraco er verdens førende inden for content management. 

At opretholde et Umbraco partnerskab med fokus på Vendr og Ucommerce betyder, at webudviklere hos MCB er certificerede og anerkendte for både design, udvikling og vedligehold af skræddersyede Umbraco ecommerce sites. 

Umbraco er en af de førende valg, når det kommer til e-handelssoftware. Af samme årsag er MCB stolte partnere. 

 

Vores Umbraco udviklere arbejder tæt sammen med dig for hjælpe dig i mål med dine visioner. Og Umbraco gør det muligt at gøre dine visioner til virkelighed med fleksible og brugervenlige løsninger.

 

Funktioner

Processer som PIM og CRM er ophøjet til den ultimative effektivitet, mens de vidersender vigtige data for at hjælpe dig med indsigt i, hvor din virksomhed er på vej hen. Det er afgørende for at sikre, at du holder dig på sporet med din virksomheds KPI'er og din digitale marketingsstrategi.

 

Med Umbraco får du fremragende tredjepartsudvidelser, som kan personalisere og gøre dit websted unikt, funktionelt og tiltalende. Dét i sig selv er afgørende faktorer for at skabe den unikke kundeoplevelse, der resulterer i tilbagevendende kunder.

Umbracos store fællesskab gør det muligt at finde funktioner, som ellers ikke er inkluderet i Umbracos kernekatalog. Det øger i høj grad antallet af tilgængelige funktioner til dit websted og kan introducere dig til andre ideer til at hjælpe din virksomhed med at vokse. 

Hvis der en funktion, du ønsker, som ikke er dækket af Umbracos ecommerce eller apps, kan vi lave den til dig. Ved at bruge open source API'erne kan vi skabe en skræddersyet funktion til din hjemmeside. Mulighederne er uendelige.

 

 

Kontakt os nu

Skræddersyede ecommerce løsninger

MCB skræddersyr løsninger inden for Umbraco Ecommerce til din online forretning. Vi samler Umbraco CMS, ecommerce, PIM og CRM i én komplet løsning. Med direkte integration til dit ERP-system kan du nemlig nemt og hurtigt flytte data mellem dine systemer.

Kunder forventer bedre, nemmere og hurtigere adgang til både information og køb af varer end nogensinde før. Derfor skal du skille dig ud for at skabe den unikke kundeoplevelse. Efter 20 år i branchen ved vi, hvordan vi kan hjælpe dig med det.

 

Tilpasset dig

Ingen løsninger passer til alle. Derfor har vi specialiseret os i at oprette tilpasset B2B og B2C ecommerce, der passer præcis til din virksomhedsvision og mål.

 

Vi udvikler en skræddersyet platform, der lever op til dine højeste standarder og rummer en række funktioner, som dine kunder vil elske. 

Og du vil derfor opleve øget salg, der kan drive dig mod yderligere online succes. 

Har du brug for hjælp til din Umbraco ecommerce?

Udfyld formularen nedenunder. Vi står altid klar til en uforpligtende snak.

Michael Almstrup
Director