Hvad koster ActiveCampaign?

ActiveCampaign betyder value for money. Derfor skal du bare belsutte dig for abonnement og betaling, og så opnår du de mange fordele ift. andre e-mailprogrammer.

Flere steder er ActiveCampaign kåret som værende et program med masser af value for money. 

 

Med det sagt får du her én samlet marketingplatform med et væld af muligheder både ift. features og funktioner, men også når det kommer til håndtering af de simple features, der sikrer en lind strøm af flot designede nyhedsmails. Og ikke mindst også de mere avancerede værktøjer såsom dynamisk indhold, automatiserede flows, leadscoring, site tracking, event tracking, nuanceret segmentering, tagging og god integration til over 850 forskellige applikationer såsom Shopify, Zapier og Facebook.

 

Derudover kan du opsætte avanceret leadscoring, så du optimerer din salgsproces og tjener flere penge på bundlinjen. Med det sagt kan ActiveCampaign generere, beholde og engagere din e-mail kontakter via avancerede flows.

Vælg det rigtige abonnement

Når du opretter en konto hos ActiveCampaign kan du vælge mellem 4 forskellige abonnementer:

 

  1. Lite
  2. Plus
  3. Professional
  4. Enterprise

 

Hver især indeholder de forskellige funktioner og features inden for både digital forretning, B2B og e-commerce. Og hele tiden føjes der nye muligheder til, idet platformen altid er i udvikling til det bedre. 

 

Teamet bag ActiveCampaign er derfor også åbne overfor nye forslag til udbygning og forbedring.

 

Vi anbefaler, at du begynder på et Lite abonnement, som starter på en månedlig pris på $15 for op til 500 aktive kontakter. Senere kan du skalere op efter behov.

 

Hvert abonnement beregnes alt efter, hvor mange aktive kontakter du har på dine lister. Det vil sige, at priserne vil stige i takt med, at du får større succes med din e-mail markedsføring. Husk dog, at det er dig selv eller dit bureau, der justerer dit prisniveau, og derfor vil det ikke ske automatisk.

 

Overskrider du antallet af aktive brugere i dit abonnement, vil det ikke være muligt for dig at udsende e-mails. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på antallet - især henover en weekend, hvor du måske har nogle planlagte udsendelser. Heldigvis er det både hurtigt og let at justere både op og ned for dit abonnement.

square_activcampaign01-1

Lite

Lite abonnementet hos ActiveCampaign starter på en månedlig pris på $15 for op til 500 aktive kontakter.

I abonnement får du bl.a.:

– Marketing Automation
– Email Marketing
– Unlimited Email Sending
– Drag and Drop Email Builder
– Subscription Forms
– Site and Event Tracking
square_activcampaign05

Plus

Plus abonnementet hos ActiveCampaign starter på en månedlig pris på $70 for op til 500 aktive kontakter.

I abonnement får du bl.a.:

– Alt fra Lite abonnementet 
– Specific Integrations
–  Product Landing Pages
–  Facebook Custom Audiences
–  Contact Scoring
–  Conditional Content
square_activcampaign08

Professional

Professional abonnementet hos ActiveCampaign starter på en månedlig pris på $159 for op til 500 aktive kontakter.

I abonnement får du bl.a.:

– Alt fra Lite abonnementet 
– Alt fra Plus abonnementet 
– Predictive Sending
– Predictive Content
– Site Messages
– Split Automations
square_activcampaign03-1

Enterprise

Enterprise abonnementet hos ActiveCampaign starter på en månedlig pris på $279 for op til 500 aktive kontakter.

I abonnement får du bl.a.:

– Alt fra Lite abonnementet 
– Alt fra Plus abonnementet 
– Alt fra Professional abonnementet 
– Custom Reporting
– Free Design Services
– Contact Enrichment

Beslut dig for din betaling

Når du har valgt det abonnement, der passer bedst på dine behov, ønsker og krav til de funktioner og features, din forretning behøver i et e-mailprogram, skal du tage det næste valg.

 

Med et abonnement hos ActiveCampaign kan du nemlig vælge mellem 2 forskellige former for betaling:

 

  1. Månedlig betaling
  2. Årlig betaling

 

Vælger du den årlige betaling, sparer du en større procentdel af prisen på dit abonnement. Og på sigt kan der blive tale om et ret stort beløb, der blot gør det endnu billigere for dig at beherske e-mail markedsføring i ActiveCampaign. Og det betyder større value for money.

 

Vi anbefaler dog, at du starter med den månedlige betaling, så du har mulighed for at lære programmet at kende, før du forpligter dig til et års brug.

 

ActiveCampaign accepterer forskellige betalingsmetoder såsom Visa, Mastercard og Paypal.

 

Du kan hente din ROI-beregner til e-mails markedsføring her
ActiveCampaign

Hvordan adskiller ActiveCampaign sig prismæssigt fra andre e-mailprogrammer?

Der er især én væsentlig forskel, som du bør have med i dine tanker ift. betalingen til ActiveCampaign. 

 

En kontakt er unik i ActiveCampaign. Det vil sige, at hver kontakt kun tæller én gang, uanset hvor mange lister den ligger på. Og det står i klar modsætning til mange andre e-mailprogrammer som fx MailChimp, hvor hver kontakt tæller det antal gange, den fremgår i programmet.

 

Det er en stor fordel ift. abonnementet, idet prisen ofte beregnes via aktive kontakter. Har du mange lister og forskellige segmenter, hvor det er muligt at hver kontakt kan være flere steder, er det derfor en fordel at vælge et e-mailprogram som ActiveCampaign.

 

Derudover er ActiveCampaign en frontløber, når det omhandler bl.a. automations. Det vil sige, at du her får mange flere muligheder for at oprette det arbejdsflow, som du ønsker, end det gør sig gældende i mange andre e-mailprogrammer - og det endda også på det mindste abonnement, som flere forretninger aldrig behøves at skifte fra.


Og det samme gælder det store community, du kan tage ved lære af som ActiveCampaign-bruger. Det betyder, at der altid er hjælp og inspiration, gode råd og sparring at hente. Meld dig fx ind i den danske ActiveCampaign-gruppe på Facebook her.

Få dansk support på ActiveCampaign

Louise Færk
E-mail Marketing Specialist