Hvorfor skal jeg vælge ActiveCampaign?

E-mail markedsføring er vigtigere end nogensinde, og derfor skal du have et effektivt markedsføringsprogram, der arbejder sammen med og for dig i stedet for imod dig, når du driver så meget mere end en simpel, online forretning.

Synes du også, at nyhedsbreve er kedelige? Og mener du, at de er spild af tid? Så tro om!

 

I 2021 er e-mail markedsføring igen i toppen over de mest effektive markedsføringskanaler - simpelthen fordi det virker. Med nyhedsmails kan du holde kontakten til eksisterende, tidligere og potentielle kunder via deres private indbakke. Intet andet medie har den magt!

 

Og når du sammenligner en nyhedsmail (du sender informationer til modtagere, der aktivt har sagt ‘ja tak’ til at høre fra dig) med fx en Facebook annonce (tilfældige får dine informationer i deres newsfeed UDEN at have sagt ‘ja tak’), hvor tror du så, der er størst sandsynlighed for et salg?

 

Og sammenholder vi det med både trofaste og loyale modtagere, er e-mail markedsføring en både billig, nem og ikke mindst målbar måde at markedsføre din forretning på. Det kræver dog et godt program!

 

Du kan hente din ROI-beregner til e-mails markedsføring her

ActiveCampaign VS. andre e-mail programmer

Mens nogle e-mailplatforme kun tillader dig at lave kedelige og slatne e-mails og kun med nød et automatisk flow, så kan ActiveCampaign med et veldesignet og veludviklet system sørge for flot designede nyhedsmails.

 

Men du får også mere avancerede værktøjer såsom dynamisk indhold, automatiserede flows, leadscoring, site tracking, event tracking, nuanceret segmentering, tagging, god integration til over 850 forskellige applikationer som fx Shopify, Zapier og Facebook.

 

Programmet lærer hele tiden af brugerens data og leverer derfor både effektive og personlige muligheder for mailudsendelser. Det betyder, at du kan styre dine kundeforhold, du kan organisere dit kundedata, du kan udvikle dine kommunikationskanaler, og du kan automatisere dine marketingprocesser.

ActiveCampaign

Dine fordele med ActiveCampaign

ActiveCampaign har gjort noget avanceret simpelt. Derfor kan platformen anvendes af enhver, uanset om du er nybegynder eller e-mailekspert.

 

Byg effektive nyhedsmails

ActiveCampaign tilbyder en simpel drag-and-drop builder, og derfor er det nemt for dig at bygge indbydende e-mails uden at være låst af allerede bestemte designs. Du kan indsætte alt fra tekst og billede til videoer og feeds - helt uden at kode.

 

Opsæt avancerede automations

Med ActiveCampaign kan du bygge avancerede flows og triggers hertil ud fra alt den data, du har. Og det betyder, at du efter den første opsætning helt automatisk vil opleve højere åbningsrater, klikrater og konverteringsrater. 

 

Få ubegrænsede tilpasningsmuligheder

I ActiveCampaign kan du tilpasse dine tilmeldingsformularer, som du ønsker og derved sætte skub i din leadgenerering. Du kan gøre brug af CSS-kodning og HTML og på den måde justere og eksperimentere, så du vækker så meget opsigt som muligt med dine forms. 

 

Udnyt din tracking

ActiveCampaign lader dig udnytte site tracking og event tracking. Det betyder, at du indsamler værdifuld data ift. dine brugeres adfærd på din side, og den viden kan du bruge til at berige dine mails og flows, så du ved, at dine modtagere altid får brugbar og relevant information.

 

Brug dynamisk indhold

I ActiveCampaign har du mulighed for at ændre indholdet i dine e-mails dynamisk baseret på den enkelte kontakt, som har besøgt din side, og som du derfor har opsamlet data på. Du kan fx vise forskellige tekster og billeder alt efter kontaktpersonens historik eller tags.

 

Vi kunne blive ved. Listen af fordele ved at gøre brug af ActiveCampaign er lang. For at få det bedste indtryk, bør du derfor oprette en ActiveCampaign-konto og teste de mange funktioner på din forretning.

 

square_activcampaign04

ActiveCampaign Community

Hos ActiveCampaign finder du et helt community, som gør det muligt for dig at deltage i diskussioner, finde hjælpedokumenter og ressoucematerialer og et University med lærerige kurser. Du kan også blive en del af vores danske ActiveCampaign gruppe på Facebook her.

square_activcampaign11

ActiveCampaign Recipes

Hos ActiveCampaign finder du en enorm mængde skabeloner til automations, som du kan downloade og bruge på din egen konto. De fleste er gratis eller udbydes til en meget lav pris. Det betyder, at der altid er masser af inspiration at finde.

Hvordan adskiller ActiveCampaign sig fra andre mailprogrammer?

Du driver ikke bare en simpel, online forretning. Og derfor skal du selvfølgelig ikke nøjes med et basalt mailsystem, der kun giver begrænsede muligheder for udvikling og succes.

liste

Contact Management

ActiveCampaigns base til contact management er kontaktbaseret i stedet for at være listebaseret. Det betyder, at du kan oprette så mange lister og så mange segmenter, du vil lige såvel, som du kan tilføre et væld af tags, og du vil aldrig behøve at betale ekstra for det.

tandhjul

Marketing Automation

Med automatiseringer bruger du din tid værdifuldt. I ActiveCampaign opretter du let automatiseringer, der kan styre alt fra onboarding og salg til velkomstmails. Du har nemlig et væld af data med det store lag af event- og site tracking.

export

Campaign Designer

ActiveCampaign tilbyder en simpel drag-and-drop-funktion, som gør det muligt at oprette flotte mails på få minutter. Men kunder forventer i dag mere! Derfor kan du i også bruge bl.a. dynamisk indhold (uden kodning), så alle kontakter får personligt indhold at se.

suport

Support

Hos MCB får du fantastisk og dansk support på ActiveCampaign. Som en af Danmarks førende og certificerede partnere får du en-til-en træning, hjælp til optimering, forslag til forbedringer og generel sparring på din e-mail-markedsføring.

Få dansk support på ActiveCampaign

Louise Færk
E-mail Marketing Specialist