VUC introducerer online tilmelding og betaling

MCB har i tæt samarbejde med VUC udviklet en platform med det hovedformål at gøre det muligt for nye kursister at tilmelde sig - og betale for sit VUC kursus online.

Projektet forener flere af MCB’s kernekompentencer og VUC’s fremsynede tilgang til deres felt. Hos MCB har vi stor viden om uddannelser, Shop optimering og evnen til at levere et slutprodukt inden for de aftalte rammer. Når man kombinerer disse kompetencer med VUC’s mål om at udvikle en platform, som er optimeret for både målgruppen og medarbejderne - så bliver resultatet en ny unik løsning!

Hvad​ ​har​ ​vi​ ​gjort?

Løsningen tager data fra VUC’ernes studieadministrative system Ludus Suite, og trækker automatisk alle informationer over I MCB’s CMS, Masterpiece. Her har VUC’s studievejledere efterfølgende mulighed for, at forædle og tilpasse data fra Ludus Suite som de måtte ønske det. Dette gør det meget lettere for VUC’s medarbejdere, at vedligeholde deres mange kursusudbud og frigiver dermed vigtig tid, til andre gøremål i organisationen.

 

Jeg kan klart anbefale MCB som leverandør – især hvis man har meget specialiserede eller komplicerede ønsker til sit system. Det er her MCB’s evne til at tænke kreativt og løsningsorienteret virkelig kommer til sin ret.

Sisse Jacobsen, Udviklingskonsulent

En enkel og brugervenlig frontend leder ansøgere igennem søgefasen samt tilmeldings- og betalingsflowet. Selve tilmeldingen til et givent hold håndteres i et modul i CMS’en. Et modul som er specialudviklet til at imødekomme studierådgivernes behov, og som kan håndtere hele godkendelsesflowet. Når kursistens tilmelding er godkendt trækkes betaling automatisk og kursisten oprettes i Ludus Suite.

 

Vil​ ​du​ ​se​ ​løsningen​ ​in​ ​action?

Så vil vi anbefale dig, at smutte forbi en af VUC’s online løsninger. Her har 17 af de 31 Voksenuddannelsescentre allerede implementeret den nye shop. Du kan eksempelvis se det live her:

Hvad​ ​siger​ ​VUC​ ​om​ ​deres​ ​nye​ ​løsning?

Udviklingskonsulent Sisse Jacobsen om samarbejdet:"At imødekomme en kravspecifikation, der rummer 17 forskellige skolers ønsker og behov, kræver en leverandør, der ser løsninger, hvor andre ser udfordringer. MCB’s største force er deres engagement og evnen til at tænke i kreative løsninger – dette har jeg i mit arbejde som projektleder for VUC-sektorens udvikling af shoppen, draget stor fordel af.

 

VUC-sektoren er en kompliceret størrelse med vores mange forskellige uddannelsesretninger, og det er en stor opgave for en leverandør at sætte sig ind alle vores regler, termer og forkortelser.
Jeg var derfor meget positivt overrasket over at MCB’s projektledelse hurtigt kunne tale ”vores sprog”, og dette har gjort at sektoren hurtigt har fået tillid til MCB som leverandør.

 

Shoppen er blevet som vi havde beskrevet! Og sidenhen har vi som kunder fået mange idéer til forbedring, som har krævet masser af tilretning i systemet.
Ofte med mulighed for at alle de forskellige VUC’er selv skal kunne indstille alt lige fra tekster og filtre til hele grundformen på shoppens frontend. Dette har MCB hver gang formået at løse, og jeg oplever at vi har et velfungerende samarbejde og sparrer på de bedste løsninger i en shop, hvor der både skal tages hensyn til ansøger, sagsbehandler og samspil med et studieadministrativt system.

 

Udvikling og tilretninger er blevet udført til tiden og til prisen, og samarbejdet har i hele forløbet båret præg af kommunikation, som jeg har oplevet som både effektiv, hurtig og ærlig. Der fejes ikke noget under tæppet eller pyntes på noget.
Dette har ført til at vores samarbejde kunde og leverandør imellem er meget velfungerende. På alle niveauer lige fra support til projektledelse opleves det, at man som kunde bliver taget seriøst, selvom der er plads til humor i hverdagen.

 

Jeg kan klart anbefale MCB som leverandør – især hvis man har meget specialiserede eller komplicerede ønsker til sit system. Det er her MCB’s evne til at tænke kreativt og løsningsorienteret virkelig kommer til sin ret."

Bo Hedegaard
Director, Partner

Søvn & Comfort

Georg Jensen Damask

Lampemesteren

Se alle cases