FOKUS:
Amazon
Konverteringsoptimering

Golf Copenhagen valgte et bureau til Amazon og fik frigivet ressourcer

Golf Copenhagen er en dansk virksomhed, der siden midten af 90’erne har solgt golfudstyr. Tilbage i 2014 valgte virksomheden at starte en online rejse og har siden da solgt golfudstyr online med stor succes i Danmark.

Med over 20 års erfaring i branchen har Golf Copenhagen styr på alt, hvad der rører sig inden for det populære golf-univers. I dag er Golf Copenhagen en af landets førende forhandlere indenfor golfudstyr, golfbags og golfvogne.

 

For Golf Copenhagen er det vigtigt at levere golfudstyr til den højeste kvalitet og yde god og professionel service til kunderne. Derfor kan du på golfboksen.dk helt sikkert finde det, du står og mangler til din næste tur på golfbanen.

“Det er jo ikke bare sådan at starte op på Amazon. Det er ligesom at lære Google Analytics at kende inde bag ved, hvis man sælger noget online. Og som Henrik fra MCB så smart sagde dengang, så kan man jo selvfølgelig bare sætte sig ned og læse de der 400 sider om, hvordan man handler på Amazon. Så kan man jo selv lære det. Men det havde jeg ikke tiden til, så derfor valgte vi at bruge et bureau.”

Michael Uth, Ejer af Golf Copenhagen

Derfor valgte Golf Copenhagen Amazon

I 2019 havde Golf Copenhagen fået modet til at udvide salget af golfudstyr til nye græsgange. Til en begyndelse blev det ikke langt fra Danmark - nemlig i Tyskland. Og det var ikke tilfældigt. Tyskland er et stort golfland med million af golfspillere. Derfor var det et helt naturligt sted at starte. 

 

Spørgsmålet var så bare, hvordan virksomheden skulle indtage det tyske markedet. På grund af Amazons store andel af det online salg i Tyskland øjnede Golf Copenhagen hurtigt Amazon som løsningen. Og det blev startskuddet på virksomhedens Amazon-eventyr. 

 

Og det var også her, at MCB kom ind i billedet.

For Golf Copenhagen var samarbejdet med MCB en god investering, som kunne frigive ressourcer, så Golf Copenhagen kunne fortsætte hverdagens gøremål.

 

I samarbejde med MCB fik Golf Copenhagen taget hul på det ellers ukendte Amazon. Og det skulle vise sig at være en god investering.

Forbedret konverteringsrater og resultater på bundlinjen

Samarbejdet mellem Golf Copenhagen og MCB viste hurtigt tydelige resultater. Som noget afgørende har Golf Copenhagen opnået gode konverteringsrater på Amazon annonceringen (PPC), og annoceringen har tilmed givet en ROAS på over 20. 

 

Og de gode resultater fortsætter. 

 

I kategorien ‘Ofte købt som gaver til andre’ på Amazon har golfbag's fra Golf Copenhagen ligget øverst det seneste år. Sammenlignet med sidste år har Golf Copenhagen endda opnået en stigning i omsætningen på Amazon med 400%. 

 

Ikke nok med at frigive ressourcer gav det også det ene gode resultat efter det andet.

En fremtid med Amazon

Det er med god grund, at Golf Copenhagens fremtidskikkert fortsat peger mod Amazon. I fremtiden har Golf Copenhagen planer om at udvide til flere sproglag, hvilket i første omgang drejer sig om fransk, spansk og italiensk. Golf Copenhagen har altså fået smag for Amazons potentiale, og det er en platform, som med god grund er kommet for at blive hos virksomheden.

Bo Hedegaard
Director, Partner

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores marketing cases.