FOKUS:
Shopify
B2C

En fremtidssikret webshop

Lemvig Indkøbsforening blev stiftet i 1969. Formålet var, med fælles indkøb, at opnå gunstige priser til medlemmer og andre, der ønskede at købe gennem foreningen. Siden da er der sket meget.

Dengang i 1969 drejede det sig om salg af beklædning og tilbehøret til fiskerne. I dag er virkeligheden en anden. Lemvig Indkøbsforening har ændret sit sortiment til varer inden for tøj, sko og udstyr til fritidssejlere og naturelskere. Så hvis du mangler beklædning eller udstyr til fritid eller arbejde, kan du gå på opdagelse hos www.lemvigindkob.dk.

Der er en speciel nærhed hos MCB, hvor man ikke bare får et bureau, man skriver med over nettet. Hvis det er noget, kan jeg bare køre ud og snakke med Rasmus fra MCB.  Så selvom det er web, vi arbejder med, så er det faktisk rart også at snakke med mennesker personligt.

 

Jeg synes, at det var dejligt, at Rasmus var min kontaktperson igennem hele processen, som var med til alle møderne. Det jeg måske kunne glemme, havde Rasmus styr på, fordi han har været med fra start. Når man skal have styr på mange ting på én gang, så er der bare nogle ting, der smutter. Og så synes jeg faktisk, det var rart, at jeg havde haft dialogen med Rasmus i noget tid, så han kendte vores ønsker og behov ud og ind.

Lasse Bertelsen, E-Commerce Manager

Frihed og brugervenlighed var drivkræfterne bag ny webshop

Igennem flere år har Lemvig Indkøbsforening haft en custom made webshop, som efterhånden var forældet og vanskelig at ændre i. Derfor besluttede virksomheden, at det var tid til en ny webshop løsning.

 

Lemvig Indkøbsforening havde et brændende ønske om, at den nye webshop skulle være mere brugervenlig og med øget frihed, så virksomheden kunne frigive sig fra mellemled i form af udviklere i dagligdagen. Samtidig var der brug for en webshop med et nutidigt look, som også var i stand til at følge virksomheden i fremtiden.

 

For at kunne målrette og forbedre webshoppen stod integrationer af 3. parts værktøjer også på ønskelisten. Værktøjer som eksempelvis kan bringe mere viden om kunderne, så Lemvig Indkøbsforening ikke længere skal gætte i blinde på, hvem kunderne er.

 

Ønskerne og behovene blev heldigvis indfriet i samarbejdet med MCB. Det udmundede i en ny webshop lavet med Shopify, som har et brugervenligt system, nutidigt look og er bygget på en skalérbar platform.

 

Webshoppen har blandt andet fået en ny funktion, som gør det muligt at se de tilgængelige størrelser, før der klikkes på selve produktet. Det øger brugervenligheden, fordi kunden slipper for at klikke forgæves, hvis den rette størrelse ikke er på lager.

Samarbejde baseret på den gode mavefornemmelse

Den gode mavefornemmelse var en afgørende faktor for Lemvig Indkøbsforenings valg af MCB som samarbejdspartner. Det er et stort og vigtigt projekt at få en ny webshop, hvorfor samarbejdet må bygge på et tæt parløb, forståelse og tillid.

 

For Lemvig Indkøbsforening fik det stor betydning, at Rasmus fra MCB fulgte processen fra start til slut. Med den samme kontaktperson undgås mellemled, hvor der kan opstå misforståelser, og informationer kan gå tabt mellem to stole.

 

I samarbejdet mellem Lemvig Indkøbsforening og MCB blev det tætte parløb derfor bevaret, forståelsen bibeholdt og med tilliden intakt. Netop dét vægtes højt hos både Lemvig Indkøbsforening og MCB. Og derfor skulle det vise sig, at den gode mavefornemmelse holdte stik og fik ret.

En fremtidssikret webshop

Et vigtigt punkt på Lemvig Indkøbsforenings agenda var at bygge en webshop, som både står stærkt nu og er forberedt til fremtiden. Shopify udviklere hos MCB sørgede derfor for, at Lemvig Indkøbsforening fik en solid webshop, som er rustet til den fremtidige udvikling med nye integrationer og større kundeskare.

 

Og det var ikke tilfældigt, at valget blev en Shopify løsning. Med Shopify er virksomheden garanteret en webshop, som de ikke vokser ud af. Det er en fleksibel platform med plads til store som små virksomheder. Derudover er der et stort udviklingsfællesskab, som brugerne kan fordybe sig i for at lære platformen endnu bedre at kende. Og dét var også et stort plus for Lemvig Indkøbsforening.

Rasmus Høegh Refstrup
Customer Manager

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Shopify cases.