Hyvä til Magento 2 / Adobe Commerce

Hyvä er den (måske) bedste frontend til Magento 2. Den reducerer kompleksitet, lover høj ydeevne og øger fleksibilitet gennem brug af de nyeste teknologier.
magento_plus_isae

En revolution til din Magento 2 webshop

Hyvä er en performance optimeret frontend platform til Magento 2, der er udviklet for at forbedre brugeroplevelsen ved bl.a. at øge hastigheden markant hos Magento 2 webshops og samtidig opfylde Googles krav ift. Core Web Vitals. 

 

I 2015 lancerede Magento (Adobe Commerce) ‘Luma’ som standard frontend. Siden da er Luma dog blevet kritiseret for at være både for langsom, for kompleks og for krævende ift. selv små justeringer og ændringer til designet på webshops. 

Dygtige udviklere, som er en del af Magento Community, valgte derfor at skabe Hyvä - en ny frontend skabelon til Magento 2. Den er bygget fra bunden, gennemtænkt og baseret på de nyeste teknologier uden at være kompleks, men med alle de funktioner og muligheder, som får Magento til at skille sig ud. Hyvä lever derfor op til forventningerne til ydeevne, hastighed, fleksibilitet og tilpasningsmuligheder.

 

Hyvä templaten er skrevet i HTML, CSS og JavaScript og gør det simpelt for udviklere både at tilføje og fravælge funktionaliteter efter behov.

 

Alt dette kan for dig, der driver en Magento 2 webshop betyde en forbedret brugeroplevelse, en øget konverteringsrate og mere tid i hverdagen. Er du interesseret i en snak - bare kontakt MCB.


Nogle af de vigtigste funktioner i Hyvä inkluderer desuden:

 

 • “Performance like never before”. Hyvä scorer hele 100/100 i Google PageSpeed og består gang på gang Core Web Vitals på alle målte metrics, bl.a. fordi mængden af kompleks kode er blevet markant reduceret. 

 • Hyvä temaet er et godt PHP-alternativ til både headless- og PWA-løsninger. Det kræver mindre kode, og det betyder samtidig mindre kompleksitet. Derfor er det både nemmere og sjovere at arbejde i Hyvä.

 • Du kan reducere din time-to-market - og det betyder også en økonomisk besparelse. Brugere af Hyvä fortæller, at de gennemsnitligt sparer 30-50% af den tid, de normalt bruger, når de opsætter landingssider i Luma eller PWA-løsningerne. 

 

Men det er ikke det hele, du vil også kunne nyde godt af andre ting, såsom:

 

 • At Hyvä er et engangskøb med et væld af muligheder
 • Det betyder lavere omkostninger
 • Du får over 140 kompatible udvidelser
 • Updates af temaet er altid inkluderet
 • Hver installation af Hyvä kan bruges på én Magento 2 shop, men på alle de domæner, du har tilgængelige på din shop

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Magento team

Nicolai

Nicolai Kibsgaard

Magento Team Lead
Phung Hoang Linh

Phung Hoang Linh

Magento Tech Lead
Dat

Dat Hoang Quoc

Magento Back-end Developer
Tuan

Tuan Le Ke

Magento Front-end Developer

Vores Magento services

sync

Hosting

Hos MCB er din hosting i sikre hænder. Vi yder desuden professionel support og hjælp til SLA’er, kryptering og meget mere.

monitor

Udvikling

Vores team af udviklere spænder vidt og hjælper med alt fra Backend og Frontend til e-commerce udvikling i .NET.

tandhjul

Integrationer

Vi kan hjælpe med integration fra din Magento webshop til 3. partsværktøjer som ERP, CRM, POS, forsendelse og logistik.

dashboard

Test

Med UI- og UX-test, stress tests, funktionel testning og SEO-tjek sikrer vi, at din hjemmeside performer.

palette

Design (UX)

Vores UX designere hjælper med konceptuelle designs, UX og UI til alle størrelser af websites og -shops.

chart-1

Opgradering og migrering

Vores Magento eksperter er klar til at hjælpe dig med at migrere dit website fra en tidligere version til den nyeste.

Hvordan kan Hyvä templaten hjælpe med at forbedre brugeroplevelsen på din Magento 2 webshop?

Magento (Adobe Commerce) er en af de mest populære e-handelsplatforme i verden og bruges af millioner af virksomheder til at drive online forretning - og det er ikke uden grund. Er du en af dem? Så er bør du bide mærke i Hyvä til Magento 2.

 

Hyvä udgør en samling af moduler og temaer baseret på den moderne teknologi, Hyvä UI, der er udviklet til webshopejere, som vil have mulighed for helt selv at skræddersy deres professionelle Magento webshop, så den kommer til at stemme overens med brand og generelt image. Med temaet er det desuden blevet lettere at komme fra start med en Magento 2 shop, da det tillader en hurtigere, mere responsiv og brugervenlig struktur med moduler.

 

Modulerne inkluderer mulighed for at oprette en avanceret menu, en dynamisk liste over kategorier samt underkategorier og en række forskellige muligheder ift. betaling og forsendelse og meget andet. Derudover vil du opnå en lettere håndtering af landingssider, hvor du kan tilføje og fjerne funktioner og moduler, som du ønsker.

 

Hyvä templaten er desuden designet med fokus på mobile first, og det er derfor et tema optimeret mod de mindre skærme og devices. I dagens e-handel er det en vigtig faktor, da et stigende antal handlende foretrækker at gennemføre et køb via deres smartphone.

 

Hyvä er ikke en officiel del af Magento 2, men en løsning, som udvikles og vedligeholdes af et Magento Community. Men det skal du ikke lade dig afskrække af, med temaet er det nemlig stadig nemt at integrere med eksisterende Magento-moduler.

 

 

Kontakt os nu

Din Magento 2 Certified Partner

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

Magento 2 Certified Partner

 

Kontakt os nu

Hvorfor er Hyvä et bedre tema?

Hvorfor er Hyvä et bedre tema?

Med Hyvä vil du opleve:

 • Reduceret kompleksitet
 • Forbedret performance
 • Forbedret udvikleroplevelse
 • Øget hastighed
 • Øget fleksibilitet

Hyvä træder væk fra KnockoutJS, RequireJS og jQuery, som frontenden hos Magento 2 som standard er baseret på. I stedet er fokus på moderne og nye teknologier som fx AlpineJS og TailwindCSS, og samtidig udnyttes funktionerne i moderne browsers med VanillaJS.

Er Hyvä fremtiden for Magento 2?

Er Hyvä fremtiden for Magento 2?

Gennem tiden har der været mange forsøg på at oprette nye og forbedrede templates til Magento 2. Dog er vi endnu ikke stødt på en gamechanger - indtil nu. Hyvä er en oplevelse, der fortjener en stor anbefaling fra MCB.

Som mange andre gik vi til temaet med en skeptisk mavefornemmelse, men den er gjort til skamme. Hyvä er præcis den platform, alle os der bruger Magento 2 har ventet på. Og derfor tør vi godt påstå, at Hyvä er fremtiden for Magento 2 webshops.

Hvilke fordele er der ved Hyvä til Magento (Adobe Commerce)?

Søger du en moderne og teknologisk løsning, der kan forbedre den generelle brugeroplevelse på din Magento 2 shop, så er Hyvä temaet et godt valg.

 

Hyvä templaten indeholder en række temaer og moduler, der gør det muligt for dig at tilpasse din webshop som ønsket. Du vil derfor hurtigt kunne gøre brug af nye funktionaliteter uden at være nødsaget til at gå på kompromis med det visuelle udtryk på din shop. Det er derfor en ideel mulighed, når du vil skille dig ud fra dine konkurrenter og samtidig være helt sikker på, at din brandværdi og din personlighed skinner igennem på alle dine landingssider.

 

Særligt findes der 5 fordele ved at vælge Hyvä:

 

 1. Hurtigere og mere effektivt: Hyvä er bygget til at gøre dit Magento websted hurtigere og mere effektivt. Du vil derfor opleve en forbedring i generel hastighed og en reducering af serverbelastning.

 2. Brugervenligt design: Hyvä tilbyder et moderne og brugervenligt design, der med få klik kan hjælpe med at øge engagementet og interaktionen på din webshop. Og det kan betyde både øget konverteringsrater og salg.

 3. Skalerbart: Hyvä er skalerbart og kan håndtere store mængder trafik og produkter. Det betyder, at det er velegnet til virksomheder i alle størrelser, og samtidig kan det vokse med din virksomhed.

 4. Nemt at tilpasse: Hyvä er fleksibelt og kan fra en menu tilpasses dine behov og krav. Det kan integreres med en række 3. parts apps og forskellige udvidelser, og derfor behøves du ikke at gå på kompromis med dine favorit-værktøjer.

 5. Fremtidssikret: Hyvä er bygget på den nyeste teknologi. Derfor vil temaet fungere lang tid ud i fremtiden og samtidig fremover kunne integreres med nyere teknologier og tendenser.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Magento cases.

Ofte stillede spørgsmål til Hyvä

Hvad er Hyvä til Magento 2?

Hyvä er et frontend tema til Magento 2, som er designet til at forbedre brugeroplevelsen på din webshop og øge konverteringerne. Det er et moderne og responsivt tema, som gør det muligt for dig at oprette en flot og brugervenlig webshop.

Er Hyvä templaten til Magento 2 gratis?

Nej, Hyvä er ikke gratis, men der er en gratis version tilgængelig, som giver dig adgang til de grundlæggende funktioner. Der er forskellige betalte versioner, og som altid åbner den dyreste version op for flest funktioner.

Hvordan installerer jeg Hyvä templaten til Magento 2?

Du kan installere Hyvä til Magento 2 ved at følge installationsguiden, som du finder på Hyväs hjemmeside. Guiden er forholdsvis let at følge. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne.

Kan jeg tilpasse Hyvä temaet?

Ja, du kan tilpasse Hyvä temaet dine behov ved fx at ændre farver, skrifttyper, layout og meget mere. Der er mange muligheder for tilpasning.

Er Hyvä til Magento 2 hastighedsoptimeret?

Ja, Hyvä er hastighedsoptimeret og har en øget ydeevne, hvilket er vigtigt, når du vil give dine kunder en god oplevelse på din webshop og på den måde øge dine konverteringer.

Hvad er dine muligheder med Magento 2 og Hyvä?

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director