Magento Migration

Har du ikke skiftet fra Magento 1 til Magento 2 endnu? Det kan være en kompliceret proces. Men bare rolig. Hos MCB har vi eksperterne til at hjælpe dig.
magento_plus_isae

Hvorfor bør du skifte fra Magento 1 til Magento 2?

Magento 2 er et af verdens førende e-handelssystemer og en længe ventet afløser til Magento 1. Der er flere årsager til, du bør skifte til Magento 2.

 

Du vil opleve mange fordele ved Magento 2. Først og fremmest giver Magento 2 dig merværdi og en bedre arkitektonisk struktur, som du kan tage i brug med det samme. Med en opdatering til Magento 2 får du også forbedret hastighed og ydeevne, udvidelser og understøttet sikkerhed. Alle fordele, som ikke er set før. 

 

Endnu en grund til at skifte til Magento 2 vedrører branchetendenser. De fleste har allerede flyttet sig væk fra Magento 1, og måske er dine konkurrenter allerede godt i gang med at drage fordele af Magento 2. Og det er ærgerligt, hvis du hægter dig bagefter, imens konkurrenterne får succes med deres Magento webshop, som har forbedret hastighed og ydeevne takket være Magento 2.

 

Der er mange grunde til, du bør foretage et skifte, og det kan næsten ikke gå hurtigt nok med at komme igang. Alligevel anbefaler vi, at du slår koldt vand i blodet, inden du søsætter en masse. Der er meget på spil, og i værste tilfælde risikerer du, at vigtig data går tabt i flytningen. Derfor er MCB din hjælpende hånd, som allerede har hjulpet kunder med at migrere fra Magento 1 til Magento 2 og reduceret de forbundne overgangsrisici.

 

 

Øget hastighed og ydeevne

Magento 2 understøtter de seneste PHP-udgivelser. Dens relaterede sikkerhedsforbedringer påvirker hastigheden på din webshop. Samtidig er der reduceringer i unødvendige browseroperationer og JavaScript. Det betyder, at siderne indlæses hurtigere end i Magento 1. Hastighedsforskellen svarer til omkring 40 % flere ordrer behandlet i timen. Forandringerne i Magento 2 gør betalingstiden 50 % hurtigere end i Magento 1.

 

 

Forbedret udvidelsesændringer

Magento 1 havde mange udvidelser, der forsøgte at omskrive den samme funktionalitet. Det krævede en masse manuelle rettelser og løsninger. Magento 2 retter problemet ved at tillade koder at overlappe i stedet for at overskrive. Den nye version gør også ændringer hurtigere ved at bruge HTML5, CSS3 og Require.js.

 

 

Kontakt os nu

Mød dit Magento team

Nicolai

Nicolai Kibsgaard

Magento Team Lead
Phung Hoang Linh

Phung Hoang Linh

Magento Tech Lead
Dat

Dat Hoang Quoc

Magento Back-end Developer
Tuan

Tuan Le Ke

Magento Front-end Developer

Vores Magento services

tumbsup

SLA-aftale

Vores team er eksperter i at håndtere tekniske problemer. Når du har en SLA-aftale med os, vil vi analysere, diagnosticere og løse problemerne for dig - hurtigt, så din webshop igen vil være fuldt funktionsdygtig på ingen tid.

pære

Test

Vi ved, at dit websted er kernen i din forretning. Derfor sikrer vi, at overgangen fra Magento 1 til Magento 2 er sikker med gennemførte test, inden det endelige skifte fuldføres. Vi tager ingen forhastede beslutninger eller springer ikke over, hvor gærdet er lavest.

tools

Udvikling

Vi er eksperter inden for programmering til håndtering af alle opgaver vedr. Magento, herunder frontend-, backend- og apps. Vores udviklingsteam skræddersyer dagligt Magento løsninger, og derfor kan vi altid hjælpe dig videre - også hvis noget fejler.

Magento 1 til Magento 2

Magento 1 til Magento 2

Når du sidder fast i Magento 1 og har et ønske om at opgradere til Magento 2, er der nogle vigtige steps, du skal igennem for at opnå en vellykket opdatering. Det kan være en tung procedure at komme igennem på egen hånd, hvor blot ét forkert step kan koste dig dyrt. Derfor anbefaler vi, at du samarbejder med en erfaren Magento partner for at sikre dig, at intet går galt undervejs.

Hos MCB finder du nogle af Danmarks eneste certificerede Magento udviklere, som kan hjælpe dig med transformationen fra Magento 1 til Magento 2. I +10 år har MCB hjulpet og rådgivet kunder i Magento (Adobe Commerce). Derfor kan vi være din samarbejdspartner, når du ønsker at migrerer Magento 1 til Magento 2 på en smertefri måde.

MCB giver dig tryghed i processen

MCB giver dig tryghed i processen

Skiftet fra Magento 1 til Magento 2 er et vigtigt men kompliceret projekt. Hvis du ikke vælger at skifte, risikerer du at løbe ind i sikkerhedsproblemer. Og hvis du modsætningsvist vælger at migrere, men ikke har styr på slagets gang, risikerer du, at noget går galt undervejs. Derfor kræver den sikre løsning en certificerede Magento udvikler. 

Hos MCB reducerer vi din risiko, mens du flytter din Magento platform. Med flere års erfaring kan vores Magento udviklere skabe et problemfrit skifte fra Magento 1 til Magento 2. 

Kontakt os i dag og lær, hvordan vi hjælper dig med en sikker overgang til Magento 2. Vores udviklere sidder klar til at svare på dine spørgsmål og guide dig igennem processen.

7 steps når du migrerer fra Magento 1 til Magento 2

Når du vil skifte fra Magento 1 til Magento 2, bør du starte med at lægge en plan for processen. Du skal grundigt planlægge og teste din migrering, før du går igang.

 

Som det første er det en god ide at overveje din præcise behov og grund til migrationen. Samtidig anbefaler vi, at du rydder op i din Magento 1, før du sætter igang. Du gør dig selv en tjeneste ved at finde og slette alt i din butik, som ikke længere bliver brugt. Det er også her, du har mulighed for at lave en komplet back-up af din butik. 

 

Her får du 7 steps, du skal igennem, når du migrerer fra Magento 1 til Magento 2.

 

 

Trin 1: Gennemgå udvidelser

På trin 1 skal du vurdere alle installerede udvidelser. Det gør du ved at finde ud, hvad du har brug for, og hvad der ikke er nødvendigt for dit nye website. I samme omgang skal du undersøge, om dine nødvendige udvidelser findes i Magento 2 versionen.

 

Hos MCB kan vi hjælpe dig med at bestemme de bedste løsninger baseret på dit brug. Vores eksperter hjælper også med at bestemme, hvilke databaser der skal migreres. På dette trin er det også værd at vurdere eventuelle temabaserede konfigurationer i samarbejde med en professionel, som kan fortælle dig, om dine temaer findes i Magento 2.

 

 

Trin 2: Byg Magento 2 og klargør migreringen

Målet er at bruge typologi og design, der matcher dit eksisterende Magento 1. Det giver en lettere og mere enkel overgang for dig. Niveauet af arbejde på trin 2 afhænger af udviklerteamets erfaring og de nødvendige justeringer af data migration værktøjskoden. Fx behøver du nødvendigvis ikke migrere CMS-sider eller saglsregler. 

 

Hos MCB hjælper vi dig med at afgøre beslutningerne. Mængden af forberedelsesarbejde afhænger i sidste ende af dit website. Trin 2 kan vedrøre følgende aktiviteter:

 

 • Port tilpasning
 • Port design
 • Opdatering af tredjepartsudvidelser 
 • Kapacitetsplanlægning
 • Kortsamling

 

Når du planlægger kapacitet, skal du overveje at tilføje avanceret funktionalitet i butikken. 

 

 

Trin 3: Test, test og test

Hos MCB sørger vi for, at migrationen bliver testet i et testmiljø, før overgangen føres ud i livet. Testen foregår på følgende måde: 

 

 • MCB flytter en kopi af din Magento 1 butik til en staging-server
 • MCB migrerer kopien til Magento 2. 
 • Sammen med dig tester vi alle aspekter af din Magento 2 butik. 

 

Hvis noget ikke fungerer, fortæller analysen, hvor problemerne opstår. Efter justeringerne udfører MCB endnu en test. Når først den er gennemført, er det tid til den rigtige migration.

 

 

Trin 4: Udfør migreringen

MCB forbinder Magento 1 og Magento 2 databaser via dit netværk. Administrationspanelet i Magento 1 stopper alle aktiviteter for migrereringen. Undtagelserne omfatter: 

 

 • Forsendelse 
 • Oprettelse af fakturaer
 • Kreditnotaer
 • Andre operationelle processer (valgt og indstillet i delta-tilstand)

 

Eventuelle suspenderede aktiviteter kan ikke genoptages, før Magento 2 går live. Her kopierer vores eksperter Magento 1 filer til Magento 2, som foregår ved en massekopiering af databasen. I samme omgang installerer MCB også de tilpassede udvidelser. Hvis udvidelserne har en anden struktur, bruger vi kortlægningsfiler med Data Migration Tool.

 

 

Trin 5: Foretag ændringer efterfølgende

Om nødvendigt kan MCB hjælpe dig med at foretage ændringer efter migreringen til Magento 2. Hvis du fx ønsker en ny katalogstruktur eller andre ændringer efter migreringen. Dog er mere manuelle dataændringer mere tidskrævende at ændre efterfølgende. Lad os fx sige, at et produkt på Magento 1 ikke længere er tilgængeligt på Magento 2, og en ordre med produktet skifter, forårsager det fejl. Den gode nyhed er, at teamet hos MCB ved lige præcis, hvordan man håndterer disse situationer. 

 

 

Trin 6: Opdater data trinvis

Det næste trin er at migrere de trinvise opdateringer. Det kan omfatte opdateringer til nye ordrer, anmeldelser og ændringer i kundeprofilen. Hos MCB hjælper vi dig med at håndtere disse overførsler ved hjælp af Delta-tilstand.

 

 

Trin 7: Gå live 

Nu er du ved at være klar til skiftet fra Magento 2 til Magento 2. På trin 7 bliver Magento 1 sat i vedligeholdelsestilstand, imens Magento 2 bliver genindekseret. DNS’en bliver ændring, og MCB tager sig af indlæsningen og indstiller pointere til ny hardware. Så er det tid til at smide strømafbryderen. Alle dine butiksaktiviteter er igen funktionelle og levende.

 

 

Kontakt os nu

Din Magento 2 Certified Partner

Med over 20 års erfaring forstår vi din forretning - og det gælder ikke kun den digitale del og muligheden for at bygge de custom integrationer, du mangler for at kunne afdække dine behov. Med specialister inden for både marketing, design og udvikling kan vi hjælpe dig med at få succes med hele din forretning.

 

 

Magento 2 Certified Partner

 

Kontakt os nu

Hvorfor skal du vælge MCB?

Hos MCB tilpasser vi Magento 2 dine forretningsbehov. Vi fokuserer på problemfri migrering, webstedssikkerhed og en intuitiv brugergrænseflade. Når du lader MCB håndtere dit skifte reducerer du de mange risiko, der ved en migrering. Samtidig får du:

 

 

Et team af eksperter

Vores udviklere har allerede hjulpet mange kunder med at migrere fra Magento 1 til Magento 2. Med et højt detaljeniveau garanterer MCB en sikker proces, der skaber succes.

 

 

Altid velovervejet beslutninger

Nogle virksomheder træffer hurtige beslutninger baseret på mavefornemmelse. Genveje og hurtige beslutninger er sjældent en god ide. Derfor tester og gentester vores Magento udviklere migreringen, før den endelige beslutning tages.

 

 

En erfaren samarbejdspartner

Ved at samarbejde med MCB får du mulighed for at samarbejde med nogle af Danmarks bedste produkteksperter og Magento tech-eksperter. Derfor er du garanteret en samarbejdspartner, der fører dig helskindet i mål med migrationen fra Magento 1 til Magento 2.

Vi samler på glade samarbejdspartnere

Gå på opdagelse i vores Magento cases.

Ofte stillede spørgsmål til Magento migrering

Hvad er forskellen mellem Magento 1 og Magento 2?

Magento 2 er en opgraderet version af Magento 1, som byder på forbedret ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed. Magento 2 byder også på nye funktioner og ændringer, der kan forbedre din e-handelsoplevelse.

Hvorfor bør jeg overveje at migrere fra Magento 1 til 2?

En migrering fra Magento 1 til 2 kan være gavnligt, da Magento 1 ikke længere modtager officiel support og sikkerhedsrettelser. En migrering til Magento 2 giver dig desuden adgang til opdaterede funktioner, forbedret sikkerhed og bedre support.

Kan jeg automatisk migrere alle mine data fra Magento 1 til 2?

Der findes nogle værktøjer, der kan hjælpe med overførslen af data fra Magento 1 til Magento 2. Dog er det vigtigt at bemærke, at ikke alle data kan migreres automatisk, og der kan være behov for manuel konvertering eller tilpasning af visse dataelementer.

Vil mine Magento 1-udvidelser og -temaer fungere på Magento 2?

Magento 1-udvidelser og -temaer er ikke kompatible med Magento 2. Du bliver nødt til at finde eller udvikle tilsvarende Magento 2-udvidelser og -temaer. Nogle udviklere kan tilbyde migrationsløsninger eller alternativer til eksisterende udvidelser og temaer.

Lad MCB hjælpe dig skifte fra Magento 1 til Magento 2

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Michael Almstrup
Director