Amazon

Konkurrencen på amazon er hård og ikke for alle! Men med den rigtige vejledning og case kan det bliver en vækstraket for din virksomhed!

Undgå faldgrupper og start vanskeligheder

Vi anbefaler at man rådfører sig med en Amazon konsulent inden man går i gang med platformen. Hvad enten det er os eller en anden.

Vi ser mange eksempler på at virksomheder selv går i gang med Amazon og efterfølgende laver fejl i opstartsprocessen. Dette kan du nemt undgå ved at samarbejde med en af vores amazon konsulenter, der allerede har lavet disse fejl i begyndelsen og derfra spare dig dyre lærerpenge.

For laver man fejl på Amazon er det ofte vanskelig at rode sig ud af det igen, og så vil mange af konsulenttimerne i starten gå med at rydde op, fremfor at komme rigtigt og godt i gang med at væksten din virksomhed på platformen.

 

Vores konsulenter har hjulpet mere end 30 virksomheder i gang på Amazon, både på Amazon Europa og USA. Arbejdet strækker sig fra:

 

  • Mindre virksomheder med få ansatte og få produkter.
  • Mellemstore og mere etableret virksomheder med mange forskellige produkter og flere ansatte / ressourcer.
  • Virksomheder som selv sælger som FBM på Seller Central.
  • Virksomheder som sælger gennem Amazon FBA via Seller Central.
  • Virksomheder som sælger gennem Vendor Central, som er Amazons WholeSale platform, hvor Amazon selv sælger dine varer.
  • Virksomheder som selv er gået i gang og som ønsker hjælp senere i processen.
  • Virksomheder som ønsker hjælp til hele processen, helt fra starten af.
kontakt01_smal

Amazon er en god forretning for nogle, men ikke alle!

Amazon kan virke som den hellige gral for mange virksomheder, og vi forstår dig godt! For tanken om at nå ud til hele verden med dine produkter, og få en lille bid af amazons daglige omsætning på $385 millioner vil ingen sige nej til.


Men der findes en slange i paradis! For omsætning er det nemmeste at få på platformen, og du kan på få dage få solgt dine produkter rundt i hele verden. Men følger indtjeningen med?

Enhver start med MCB som din Amazon konsulent, starter med at vi kigger ned i din virksomhed. Hvad er din avance, hvad er din målgruppe og hvad er målet for din rejse på Amazon? Kun ved at tage denne snak, har vi mulighed for at lave en beregning for din virksomhed - så du kan få indsigt i dine indtjeningsmuligheder på Amazon og rejsen fra Danmark til hele verden.

 

Jeg vil have en analyse

Vores services

megafon

Amazon Annoncering

Vi hjælper din virksomhed med at få succes på amazon ved at maksimere dit investeringsafkast gennem en række strategier, herunder betalte søgeannoncer, displayannoncer, brandannoncer og meget mere!

struktur

Projektledelse

Projektledelse og afklaring handler om at få defineret og afstemt hvad der skal laves i projektet. Nogle gange er det et skriv på et par sider, der kan gøre en forskel, andre gange skal der udarbejdes en detaljeret kravspecifikation for at komme godt i mål.

liste

Kravspecifikation

Hjælp til udarbejdelse af kravspecifikation til nye webprojekter sikrer dig at tingene bliver gjort på den rigtige måde, af de rigtige folk, og til den rigtige pris. Undgår frustration og diskussioner med leverandører gennem rådgivning fra en erfaren amazon konsulent.

tags

Produktdata

Det er vigtigt altid at have opdateret produktdata i sine systemer. Nogle gange kræver det et nyt system, andre gange kan det klares ved at ændre på nogle interne procedurer. En omorganisering af data kan også give et fornyet blik på sine data.

brugere

Workshop og undervisning

Afholdelse af en workshop er en god måde at få styr sine ting på. Det kan være afklaring af behovet for et bestemt system, rådgivning om hvilke systemer der passer bedst til din virksomhed, samt undervisning i de nye platforme som implementeres i virksomheden.

seo

Amazon SEO

Amazon er verdens største søgemaskine for produkter, så SEO er vigtigt for at synliggøre din virksomhed. Vores Amazon specialister tager en datadrevet tilgang til at optimere dine søgeord ved hjælp af branchens førende teknologiværktøjer, der effektivt forbedrer din rangering.

Bør jeg sælge på amazon?

På en online markedsplads som Amazon, der har flere millioner produkter på hylderne, kan det være svært at afgøre, om dit produkt og dit brand er stærkt nok til at skille sig ud i mængden.

Gør det ikke det, skal du være forberedt på stor konkurrence om især pris.

 
Læs mere her

Amazon Brands

Når du ejer dit eget brand, har du en række fordele på Amazon, som ikke ellers gør sig gældende for diverse resellers.

Det betyder, at Amazon kan være det sted, der fører dig mod yderligere succes med dit brand, og derfor kan det også være den salgskanal, der hjælper dig med at vækste i markedet og udvide kendskab.

Læs mere her

Skal vi kortlægge din vej til succes på Amazon?

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt.

Henrik Jensen
Head of Amazon

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Se alle cases

Luxoliving

Lampemesteren

LuxByJakobsen

Go-Bites