Yummii Yummii

Hos YUMMII YUMMII finder du et bredt udvalg af produkter inden for madopbevaring, flasker og tilbehør - alle udviklet ud fra værdier om mindre madspild og mindre forbrug af plastik og engangsemballage.

YUMMII YUMMII inspireres af stilrent skandinavisk design og den smukke natur, når der udvikles nye produkter med fokus på høj kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Derfor er produkterne primært lavet i bambus, glas og rustfrit stål, som lever op til Fødevaremyndighedernes krav.

 

Besøg YUMMII YUMMII her og bliv inspireret til gode madpakker med Bento bokse, sjove drinks med stålsugerør og altid varm kaffe med termoflasker.

Sådan øgede YUMMII YUMMII B2C-salget via en ny hjemmeside

YUMMII YUMMII ønskede at flytte noget mere salg fra B2B-delen til B2C-delen. Både fordi det er et spændende område at beskæftige sig med, men også fordi der her er en meget større dækningsgrad. Det var derfor også et økonomisk spørgsmål.

 

For at ramme B2C-delen var der dog behov for en ny og meget mere inspirerende hjemmeside, der kunne vise produkterne frem fra deres bedste side og skabe et behov for at eje dem - og derfor blev der taget et grundigt kig ned i Shopify’s mange muligheder for bl.a. lækkert design og gode features og funktioner.

I (MCB) har været med til at optimere hele kundeoplevelsen - både på forsiden samt alle produktsiderne.

I er også kommet med mange gode tiltag i form af; mersalg i kurven, pop-ups, e-mail flows og meget, meget mere. Vi ville ikke selv kunne implementere alt dette, fordi vi ikke ved nok om det. 

Samlet set er vores hjemmeside og markedsføring derfor blevet mere interaktiv, og alle tiltagende guider vores kunder godt rundt - det er jeg meget glad for.

Jeanette Fæster Jensen, Indehaver af YummiiYummii

Vil du gerne høre med om YummiiYummii? Så kan du læse mere om deres produkter på yummiiyummii.dk.

Sådan opbyggede vi mer-salg for YummiYummii

Med Shopify blev der opsat en helt ny hjemmeside med et design, som det ikke er til at stå for. Fokus er især lagt på de smukke produktsider, og der er også blevet lavet tiltag, så eventuelle kunder bliver guidet bedre rundt på hele shoppen. På den måde får de en bedre og mere sammenhængende oplevelse med YUMMII YUMMII.

 

Derudover er der nu blevet implementeret mange flere brugervenlige features både på shoppen og ift. markedsføringen generelt som fx mersalg i kurven, automatiserede nyhedsbreve og meget, meget mere.

Hvorfor blev valget MCB?

YUMMII YUMMII valgte samarbejdet med MCB, idet der har været afholdt flere gode og produktive møder. Derudover har MCB haft en stor forståelse for YUMMII YUMMII-forretningen. Selve identiteten bag og visionen om at flytte mere salg fra B2B til B2C, var derfor noget, MCB kunne give et rigtig godt tilbud på.

 

Vil du også gerne have rusket godt og grundigt op i dit hjemmesidedesign, vil du gerne i gang med en webshop på Shopify, eller har du behov for sparring på at skabe et et godt setup for din markedsføring? Så kontakt Rasmus.

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

Søvn & Comfort

Georg Jensen Damask

Lampemesteren

Se alle cases