Inbound marketing

Med inbound marketing skalerer du din virksomhed, øger indtægterne og kommer forrest i feltet blandt dine konkurrenter. Så begynd at tiltrække de rigtige besøgende og kundeemner i dag.

Hvorfor bør jeg bruge Inbound Marketing?

Inbound Marketing handler om at tiltrække og konvertere relevante leads samt at engagerede kundeemner til din virksomhed. For tiden med at opsamle leads via kold kanvas og spammails er udløbet! Du er ikke relevant og bliver et potentielt lead til kunde, er levetidsværdien meget lav.

 

Derfor er inbound marketing salg, der kommer til dig.

 

Når en potentiel kunde er i gang med at undersøge mulighederne for at købe et produkt, en ydelse, eller hvad end du udbyder i din forretning, er hun allerede langt i sin kunderejse. Hun har besluttet sig for, at hun skal handle, hun skal bare finde ud af, hvor. Og hvorfor skulle det ikke være hos dig? 

 

Det, der overbeviser hende, kan være noget af dit strategiske content, en annonce, et indlæg på et socialt medier eller...

 

Derfor er indbound marketing en strategi, der sætter flere af dine kanaler i spil. 

 

Hos MCB arbejder vi dybdegående med at identificere din målgruppe samt persona og bruger hele denne proces til at kvalificere og konvertere ukendte leads - til kendte leads.

 

Men Inbound Marketing er mere end bare at lave SEO, content og/eller socialt indhold. Det handler om at være nyttig og ikke mindst relevant for dine potentielle kunder og lede dem sikkert gennem rejsen fra ukendt til et lead, der er klar til at snakke med en sælger.

kontakt01_smal

Kan inbound marketing betale sig?

Inbound marketing består af en 3-benet rejse for den potentielle kunde.

Det handler om tiltrækning, engagering og sidst men ikke mindst, handler det selvfølgelig om at give dem en god oplevelse. Den gode oplevelse og måden, man arbejder med det på, er ikke anderledes, end den har været de sidste 10-15 år. Men det kræver ressoucer at nå i mål!

 

 

Inbound Kampagne beregner

Vores services

brugere

Analyse af Persona

Forståelse for dine købere og de udfordringer, de står overfor og skab en målrettet marketingstrategi, der tiltrækker og konverterer potentielle kunder.

variationer

Målfokuseret Marketingstrategi

Forståelse for indtægtsmål og at nedbryde dem for at oprette en månedlig plan for at opnå det krævede antal besøgende og konverteringer.

seo

SEO strategi & optimering

Identificering af de rigtige søgeord, der bruges af dine kundeemner og optimering/oprettelse af webindhold til at placere sig højere på søgemaskinerne.

masseredigering

Content Marketing

Udvikling af værdifuldt indhold, der er målrettet potentielle leads i de forskellige faser af købsprocessen.

megafon

Annoncering på SoMe

Vi vækster din tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

chart-1

Annoncering på Google

Vi hjælper dig til at sikre synlighed, når potentielle kunder søger på Google efter dine mål.

kundeklub

E-mail-marketing

Vi booster købsrejsen ved at lave målrettede og relevante kampagner via e-mails og regelmæssige nyhedsbreve for at forbedre din virksomheds position blandt andre virksomheder.

tandhjul

Marketing Automation

Vi sikrer, at intet lead falder gennem revnerne med opbygning af automatiserede arbejdsgange baseret på information indsamlet fra besøgende og leads. Så de får det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

chart

Rapporter

Vi opsætter rapporter, så din marketingsafdeling kan få korrekte realtids KPI'er til at kunne justere i den nye hverdag og tilføje flere midler til kampagner, der vækster bundlinjen.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Hvordan kommer jeg i gang med inbound marketing?

Som så meget andet er der behov for et stort forarbejde, før du vil opleve resultater af din inbound marketing. Du bør derfor have styr på de marketing kanaler, der giver mening for dig, sørge for at udnytte dem til fulde og konstant optimere og vedligeholde dem for på den måde at være godt på vej.

 

Men det kan også være en hård proces i sig selv.

 

Tag en dyb vejrtrækning...

 

Vi kan nemlig hjælpe dig hele vejen rundt og besvare spørgsmål som:

  • Hvilke marketingkanaler skal jeg satse på?
  • Hvordan kommer jeg godt i gang med en ny kanal?
  • Hvordan optimerer jeg på de kanaler, jeg i forvejen bruger?
  • Hvordan lægger jeg en god strategi, der sikrer, at jeg får mest ud af mine marketingtiltag?
  • Hvordan får jeg succes med inbound marketing?

 

Og så har vi også oprettet en HubSpot Knowledgebase for alle MCB kunder, der bruger HubSpot.

Kender du til Growth Driven-Deisgn?

En del af din inbound strategi kan tage udgangspunkt i Growth Driven-Design.

Her er der tale om en proces, der er meget forskellig fra den metode, webdesignere normalt bruger, når de skal opbygge et website. Den handler nemlig om at designe og publicere et website meget hurtigere, end vi er vant til - og der må gerne være fejl! Bagefter udvikles der løbende på baggrund af bl.a. test som splittests og andet data.

Hvad er outbound marketing?

Outbound marketing er de traditionelle kanaler til markedsføring, og det er derfor også dem, du betaler for. Det kan fx være bannere eller annoncer. Og det er derfor de teknikker, du anvender, når du aggressivt vil skubbe et budskab ud til din målgruppe.

Og det er både på grund af prisen, aggressiviteten og den åbenlyse reklame-faktor, at outbound marketing i dag oplever et drastisk fald i sin virkning. 

Dine potentielle kunder er rent ud sagt blevet immune over for den overeksponering, de vader gennem hver dag, og derfor er det vigtigere, at du forstår at tiltrække dem på de parametre, der interesserer dem.

Vækst din virksomhed med HubSpot

Når din inbound marketing strategi er lagt, starter vi sammen arbejdet for at ramme potentielle kunder med dit brand og din virksomhed.

 

Marketing Hub er født til dette og mulighederne for, hvad den kan gøre, er nærmest uendelige.

 

Med den dybe integration til dit website, sikres du, at der kan sendes relevante e-mails, og at du kan ramme målgruppen på de sociale medier og dermed i højere grad være relevant med alt dit indhold.

 

Det stopper dog lagt fra der, da HubSpot MarketingHub oftes erstatter flere af vores kunders tools. Det er altså et gennemtestet marketing automation program, som også tilbyder styring af dine sociale medier, annoncering, pop-ups, e-mail marketing, landing pages og formularer.

 

Er din virksomhed klar til at få flere kunder gennem jeres ordrebog og holde styr på nye leads?

Så kan vi som certificeret HubSpot partner hjælpe dig.

Hør mere om HubSpot

Skal jeg fortælle dig mere om inbound marketing?

Udfyld dine oplysninger herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

Rasmus Høegh Refstrup
Kundechef

23. maj 2022

Bruger du HubSpot’s Android App? Så kan du nu vælge Dark Mode

I 2017 lancerede HubSpot en App til alle Android-brugere - og det blev en succes. Derfor er der også løbende blevet gjort nye tiltag for at forbedre appen og få den til at leve op til de skiftende og samtidigt krævende behov hos brugerene.

19. maj 2022

Performance Max - Google Ads’ nye magiske kugle eller sorte hul?

“Det der Performance Max; er det noget vi skal være med på?” Det er et spørgsmål, vi efterhånden har hørt oftere end bare et par gange hos MCB.

18. maj 2022

Brug din Instagram profil på din hjemmeside til at inspirere kunder

Instagram er en attraktiv marketingkanal for mange virksomheder. Og med god grund. Det har et stort og mangfoldig publikum på over en milliard aktive brugere hver måned.

Se alle blogindlæg

Vi samler på glade kunder

Se alle cases

Søvn & Comfort