Begynd at tiltrække de rigtige besøgende og kundeemner

Med inbound marketing skalere du din virksomhed, øger indtægterne og bliver forrest i feltet blandt dine konkurrenter.

Hvorfor Inbound Marketing?

Leads, leads og atter leads...

Inbound Marketing handler om at tiltrække og konvertere relevante samt at engagerede kundeemner til din virksomhed. For tiden med at opsamle leads via kold kanvas og spam mails er udløbet! Du er ikke relevant og skulle et potentielt lead blive kunde, er levetidsværdien meget lav.

 

Vi arbejder dybdegående med at identificere din målgruppe samt persona og bruger hele denne proces til at kvalificere og konvertere ukendte leads - til kendte leads.

 

Men Inbound Marketing er mere end bare at lave SEO, content og/eller socialt. Det handler om at være nyttigt og ikke mindst relevant for dine potentielle kunder og lede dem sikkert gennem rejsen fra ukendt til et lead der er klar til at snakke med en sælger.

 

Nedenfor er en oversigt over, hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre fremmede til kunder, og disse kunder til dine bedste sælgere.

VORES SERVICES

brugere

Analyse af Persona

Forståelse af dine købere og de udfordringer, de står overfor, for at skabe en målrettet marketingstrategi, der tiltrækker og konverterer potentielle kunder.

variationer

Målfokuseret Marketingstrategi

Forstå dine indtægtsmål og nedbryde dem for at oprette en månedlig plan for at opnå det krævede antal besøgende og konverteringer.

seo

SEO strategi & optimering

Identificering af de rigtige søgeord, der bruges af dine kundeemner, og optimering / oprettelse af webindhold til at placere sig højere på søgemaskinerne.

masseredigering

Content Marketing

Udvikling af værdifuldt indhold, der er målrettet potentielle leads i de forskellige faser af købsprocessen.

megafon

Annoncering på SoMe

Vi vækster din tilstedeværelse på sociale medier som Facebook, LinkedIn, Instagram og Pinterest.

chart

Annoncering på Google

Vi hjælper dig til at sikre synlighed når potentielle kunder søger på Google efter dine mål

kundeklub

E-mail-marketing

Vi booster købsrejsen ved at lave målrettede og relevante kampagner via e-mails og regelmæssige nyhedsbreve for at forbedre din virksomheds position blandt andre virksomheder.

tandhjul

Marketing Automation

Vi sikre at intet lead falder gennem revnerne med opbygning af automatiserede arbejdsgange baseret på information indsamlet fra besøgende og leads for at give det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt.

chart

Rapporter

Vi opsætter rapporter, så din marketingsafdeling kan få korrekte realtids KPI'er til at kunne justere i den nye hverdag og tilføje flere midler til kampagner der vækster bundlinjen.

HØR MERE
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Vækst din virksomhed med HubSpot

Og få sat endnu mere struktur på din data samt kunderelevans.

Når din inbound marketing strategi er lagt, starter arbejdet vi sammen arbejdet for at ramme potentielle kunder med dit brand og din virksomhed.

 

Marketing Hub er født til dette og mulighederne for hvad den kan gøre er nærmest uendelige.

 

Med den dybe integration til dit website, sikres du at der kan sendes relevante e-mails, ramme målgruppen på de sociale medier og i højere grad være relevant med alt dit indhold.

 

Det stopper dog lagt fra der, da HubSpot MarketingHub oftes erstatter flere af vores kunders tools. Mulighederne er som nævnt nærmest uendelige, da det ikke blot er et gennemtestet marketing automation program, men også styring af dine sociale medier, annoncering, pop-ups, e-mail marketing, landing pages og formularer.

 

Er din virksomhed klar til at få flere kunder gennem jeres ordrebog og holde styr på nye leads?

Så kan vi som certificeret partner hjælpe dig.

 

HØR MERE

Lyder vi som et match?

Vil du vide mere om hvordan vi kan samarbejde?
Så glæder vi os til, at høre mere om din forretning.

 
 
Martin Christiansen
Marketing Manager

Vi samler på glade kunder

Se alle cases

Søvn & Comfort

Helm.nu

Linds.dk

Abbott.dk

Antalis.dk