Cases

Gå på opdagelse i cases om udvalgte kunder - både inden for B2B og B2C. Fælles for dem alle er, at de har store ambitioner og ikke mindst succes med e-commerce!

En øget konverteringsrate på 48%

I januar 2019 lancerede Søvn & Comfort deres nye site, og lige siden er de mange forbedringer løbende taget til. Der ses massive stigninger, både når det kommer til konverteringsrate og omsætning.

Fra 0 til +700.000 i omsætning på 80 dage

Toolster havde et ønske om at nå til online succes. Derfor skulle der startes en ny webshop, der kunne stå stærkt på markedet og modstå den hårde konkurrence og det store udvalg. For at nå i mål var Toolster også parat til at afsætte en del midler til både online branding og mar...

Samspil mellem fysiske butikker og webshop

Det er nemlig vigtigt, at der skabes sammenhæng mellem webshoppen og de fysiske butikker, så kunderne oplever det som en helhed.

Personlig B2B webshop

Det store fokus på den personlige oplevelse, kombineret med en stærk indsats på især Google AdWords og Facebook, har givet flotte resultater.

Livsstilskæde satser på cross-channel og tæt partnerskab

“Hos MCB har vi fået en professionel og skalerbar webshop, som har sikret os en bid af markedet inden for bolig- og livsstilsbranchen. Konkurrencen er benhård, men med en avanceret og meget brugervenlig shop samt kompetent sparring med MCB har vi vækstet vores marked markant.”

Ny platform = stigende omsætning

Da Alere A/S relancerede deres norske webshop på ACCUMOLO® platformen viste det sig hurtigt at være en god investering. En lang række af positive resultater, har bidraget til en flot udvikling af shoppens performance.

Recepten på eksplosiv vækst

Opskriften på Goldentime.dk's succes skal findes i en kombination af godt købmandskab, hvor kunden altid kommer i første række, et øje for de rette mærker, et spændende sortiment og så en dyb indsigt i hvad der virker og ikke virker online.

55,66% større omsætning på tre måneder

Som mange andre startede Praxiswear.dk med udelukkende at løbe ind i udfordringer med deres ehandelsløsning. Vi startede derfor med grundige opstartsmøder, hvor kursen blev fastlagt i fælleskab. Efter få måneder gav indsatsen resultat. 

Livstilsforretning med vokseværk

Det hele startede med en lille fysisk butik i Herning, hvor webshoppen blev administreret og ordrerne pakket direkte i baglokalet, når der ikke var kunder i butikken. Sådan er det ikke mere!